Po necelém roce od porodu dcery Alfrédy je Marie Doležalová opět těhotná. S partnerem Markem Zelinkou (33), kterého poznala v roce 2015 ve StarDance, a nakonec soutěž vyhráli, se těší na druhého potomka.

Herečka je podle bříška v druhém trimestru těhotenství a vypadá opravdu skvěle. Což ocenili i hosté její Šansoniéry. „Kojící, s Alfi a dalším přírůstkem na cestě, nejenže zorganizuješ takový významný večer, ale ještě si tam sama odzpíváš a odmoderuješ úvodní píseň, kterou jsi sama složila, sklonila herečce poklonu jedna z nadšených účastnic večera.

Nastávající dvojnásobná maminka si nechala ve výběru oblečení poradit od stejně rusovlasé kolegyně Nikol Kouklové (29, manželka Karla Heřmánka ml.). „Je super mít na sobě něco, co vás vystihuje, a Nikol to za mě vystihla daleko líp, než to umím já, poděkovala zrzka z Comebacku.

Ptát se na pohlaví dítěte je zřejmě předčasné. Rodičům stejně obvykle nezáleží na tom, jestli to bude kluk, nebo holka. Důležité je, aby byly miminko i maminka v pořádku!

VIDEO: Vítězka StarDance Marie Doležalová: Proč sekla se svým úspěšným blogem?

Video
Video se připravuje ...

Vítězka StarDance Marie Doležalová: Proč sekla se svým úspěšným blogem? Markéta Reinischova, Lukáš Červený

Fotogalerie
30 fotografií