Dali se dohromady před čtyřmi lety díky taneční soutěži StarDance. Dnes už jsou rodiči roční dcerky Alfrédy. A ta se teď může, aniž by si to uvědomovala, těšit na sourozence! „S velikou radostí vám oznamujeme, že naši rodinu na jaře čeká velká jízda. Že jsme v naději na nový velký dobrodružství! Ale řeknu vám, že s tímhle chlapem, který vyrobil selfie tyč z našeho smetáku, se rozhodně ničeho nebojím!“ oznámila s humorem sobě vlastním na instagramu radostnou novinku Doležalová a zároveň rovnou přiblížila i termín porodu.

Herečka už před pár týdny naznačovala, že Alfréda, kterou přivedla na svět loni v srpnu, nebude rozhodně poslední dítko v jejich mladé rodince. „Proč by dcera měla být jedináček? Ano, přiznávám, byla bych ráda, kdyby kromě nás dospěláků měla ještě brášku nebo sestřičku,“ odpověděla na sociální síti na otázku, jestli s partnerem plánují další dítě.

V tu chvíli jistě už moc dobře věděla, že onen bratříček, nebo sestřička roste pod jejím srdcem. „Vím, že čas s naší malou je jen jeden a nikdy se nevrátí, proto se ani zatím nevracím do divadla,“ tvrdila herečka, která takto vysvětlila, proč se v poslední době příliš nikde neukazuje. Bříško na fotce však vypovídá za vše. Kdyby vyšla ven, tuhle úžasnou novinku by rozhodně před světem tak dlouho neutajila.

VIDEO: Vítěz StarDance Marek Zelinka: Nabídku na další ročník jsem odmítl, radši mám divadlo

Video
Video se připravuje ...

Vítěz StarDance Marek Zelinka: Nabídku na další ročník jsem odmítl, radši mám divadlo Tereza Kovářová

Fotogalerie
31 fotografií