Maminka ročního chlapečka jménem Ben oznámila před týdnem světu své druhé těhotenství. Sice přiznala, že miminko nebylo úplně plánované, přesto už nyní blondýnka promýšlí, jak by dítě chtěla porodit. A zatím se zdá, že dává přednost domácímu porodu!

„Strašně by se mi ten porod doma líbil. I z toho důvodu, že bych si přála, aby u toho byli Beníček a partner a bylo to v našem prostředí, byla by tam dulička (dula je speciálně vyškolená žena pomáhájící psychicky rodičce - pozn. red.), kterou jsem u porodu měla a která je naprosto úžasná, prostě bychom si to udělali podle svého,“ popisovala nadšeně v rozhovoru pro časopis Maminka Krejčíková, která už se dopředu bojí negativních reakcí veřejnosti.

„Člověk se pak samozřejmě musí obrnit proti nátlaku okolí, protože je spousta lidí, včetně mojí rodiny, kteří s tím nesouhlasí,“ upozornila někdejší hvězda Ulice i show Tvoje tvář má známý hlas, že domácí porody s sebou přináší velkou kontroverzi a nedoporučují je většinou ani lékaři.

„Samozřejmě se rozhodnu, až to bude aktuální,“ dodala ale nakonec Aneta s tím, že ještě není skálopevně rozhodnutá. Také bude jistě záležet na zdravotním stavu Anety i nenarozeného miminka. Herečka by jistě nechtěla nic podcenit. Zda druhého potomka, jehož pohlaví zatím neprozradila, porodí doma, nebo nakonec v nemocnici, tak není zatím jisté.

VIDEO: Aneta Krejčíková: Dva měsíce po porodu musela kvůli kolegyni do práce! 

Video
Video se připravuje ...

Aneta Krejčíková: Dva měsíce po porodu musela kvůli kolegyni do práce! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
40 fotografií