Řadě kolegů v redakci nováckého zpravodajství se ulevilo, když vedení televize vyprovodilo v úterý dopoledne sporťáka s hodinovou výpovědí. Jedné osobě to však radost neudělalo. „Sice to bude znít zvláštně, ale Lucie mu rozhodně nic zlého nepřeje a stále ho má ráda. Mají spolu krásnou dceru, a když vidí, co Michal vyvádí, tak je hodně smutná,“ prozradil Blesku kamarád Borhyové.

„K čemukoli, co se týká Michala, se nechci vyjadřovat! Nezlobte se,“ pronesla sama Lucie krátce po Michalově karlovarském řádění. „Lucii hodně sžírá to, co Michal vyvádí. Absolutně to nechápala. Po jejich rozchodu to přitom měla být právě ona, kdo Hrdličku podržel. Jen kvůli ní nepřišel o místo už tenkrát,“ tvrdí kamarád ústřední hvězdy nováckého zpravodajství.

„Už tenkrát vedení zvažovalo, že ho vyhodí za to, že chodil na noční flámy s Petrem Suchoněm a dělal jen ostudu,“ tvrdí člověk, který si nepřál být jmenován.

VÍCE O SMUTKU A TRÁPENÍCH LUCIE BORHYOVÉ >>>>ZDE

Kdykoliv prý v hovoru padne Hrdličkovo jméno, Lucie podle jeho slov posmutní, je na ní zkrátka vidět, že jí stále není lhostejný. Byl to právě Hrdlička, kdo se s Lucií před devíti měsíci rozešel, a následně byl dokonce připraven s ní bojovat o dnes již dvouletou dceru Lindu.

Fotogalerie: Hrdlička po skandálech končí na Nově,…
84 fotografií

 

Video
Video se připravuje ...

Hrdlička se ve Varech zlil jako dělo! Líbal se s každou a pak močil na ulici! Blesk TV

„Lucie mu všechno tolerovala, ale to byla nejspíš ta chyba. Dnes si to sice uvědomuje, ale sama ví, že srdci člověk neporučí,“ dodal kamarád Borhyové. Moderátorka podle našich informací odletěla nabrat síly na dovolenou do zahraničí.

VÍCE O ESKAPÁDÁCH A ŘÁDĚNÍ MICHALA HRDLIČKY >>>>ZDE

Fotogalerie
31 fotografií