Ředitelka ZŠ Hovorčovická tvrdí, že se Ondřej Koptík, přítel herečky Hany Gregorové, dostal do školy pod záminkou, že si jde pro svoji dceru Valerii, protože jí je špatně. Místo toho však vtrhnul do třídy a údajně napadl jejího spolužáka, kterého prý zvedl nad hlavu, třásl s ním a uvedl, že jestli v šikanování jeho dcery bude pokračovat, vyřídí si to s ním jinde a jiným způsobem.

Učitelka, která celému činu přihlížela, nijak proti Koptíkovi nezasáhla. „Myslím si, že se paní učitelka měla alespoň slovně ohradit. Samozřejmě chápu, že se nebude vrhat na dvoumetrového člověka, ale..prostě neučinila ani to, co mohla. Neřekla ani: Nechte toho, běžte odsud nebo tohle nesmíte,“ řekla ředitelka Marta Váňová TOP STARu.

Ostatní rodiče mrzí, že jejich děti učitelka nepovede do druhé třídy, protože jí vedení školy kvůli incidentu neprodlouží pracovní smlouvu. „Učitelka byla v šoku, je těžké fyzicky se postavit takovému člověku. Pan Koptík to měl řešit jinak,“ uvedla maminka jiného dítěte.

Kvůli tomuto incidentu se dokonce konala mimořádná schůze rodičů, vedení školy a přítomen byl i Koptík, ten ale podle ředitelky Váňové neunesl kritiku a ze schůze odešel s tím, že je nebude dál poslouchat. Navíc se prý ani neomluvil.

K chování Koptíka se dokonce vyjádřila i jeho matka, která napsala do školy omluvný e-mail a také přiznala, že její syn není psychicky úplně v pořádku. „Děti se v takovéto situaci cítí samozřejmě ohroženy,“ dodal k celé věci psycholog.

VÍCE O VZTAHU HANY GREGOROVÉ A ONDŘEJE KOPTÍKA NA BLESK.CZ>>>ZDE!

Fotogalerie
15 fotografií