Krátce po svatbě syna Gregorové Ondřeje, který je dokonce starší než mámin aktuální milenec Ondra, se pár vydal na dovolenou do nedalekého Maďarska. A vzali s sebou dokonce i boxera Pepu, kterého si Hanka pořídila ještě s Brzobohatým.

PODÍVEJTE SE NA FOTKY ZE SVATBY KUCHAŘOVÉ A GREGORA >>> ZDE

Společná dovolená je dalším krokem vzkvétajícího vztahu. Jak totiž Ondřej Koptík přiznal, rád by si herečku vzal za ženu. Teď to má sice drobný háček – je ženatý, ale jakmile bude po rozvodu, tak by neváhal. „Mně se chce! Ale na mně to nezáleží,“ řekl Blesku Ondra krátce po svatbě svého potenciálního nevlastního syna Ondřeje Gregora (dříve Ondřeje Brzobohatého).

Mimochodem, známost Gregorové se zajíčkem Ondřejem vyšla najevo kvůli jeho chybě. Tedy alespoň to tak on říká. „Byla to moje chyba. Nedal jsem zámek na Facebook. Zeptal jsem se Hanky, jestli tam můžu mít naše společné fotky, ale nenapadlo mě, že si toho někdo všimne,“ říká neúspěšný finalista soutěže Muž roku 2003.

Fotogalerie: Tajné svatební focení Brzobohatého a …
108 fotografií

Sladkou dovolenou přitom Gregorové Ondřej sliboval už před týdnem. „Chtěl bych teď vzít Hanku na nějakou pěknou dovolenou, když bude mít čas od divadla. Na nějakou romantickou dovolenou,“ říkal do mikrofonu Blesku. Ve stejném rozhovoru také prozradil, že jeho dvě děti ze stále ještě platného manželství si s Hankou občas berou k sobě na víkendy.

VŠE O HANĚ GREGOROVÉ A JEJÍM MILENCI ONDŘEJI KOPTÍKOVI NA BLESK.CZ >>> ZDE!!! 

Video
Video se připravuje ...

Partner Gregorové o jejich vztahu: S bývalkou to ještě nemám ukončené... David Turek, Lukáš Červený