Gregorová svou novou láskou šokovala celé Česko. A pokračuje v tom dál. Její zajíček se na ni lepí jako bahno na boty a všem dává okatě najevo svou lásku (doufáme, že ne vypočítavou). Během rozhovoru, který Hana dala redaktorovi Blesk.cz, ji neustále líbal na tvář a skákal jí do řeči.

Jsem šťastná, je to krásný den, je tady spousta kamarádů a jediný, kdo tady chybí, je Radek. Ale co se dá dělat, to je život,“ odpověděla Gregorová na otázku, jestli září štěstím díky svatbě syna, nebo mladému milenci.

Video
Video se připravuje ...

Gregorová na svatbě syna představila milence: Možná se vdám i já! David Turek

Je pravdou, že druhá Ondřejova svatba jí udělala větší radost než ta první s jeho exmanželkou Johanou Brzobohatou, ale vrásky na čele si s ní také nedělala. „Mě tohle nedojímá. Pro mě je to jen formalita,“ vysvětlila a vyfukovala přitom cigaretový dým.

Zdá se ale, že přece jen ji synova veselka trochu obměkčila. „Jestli se dočkáte mojí druhé svatby? To nevím, nevylučuji to, ale ani nepotvrzuji. Není to důležitý, ale byla by to bomba. A možná vám ji jednou dopřeji,“ šokovala herečka, kterou názory ostatních na její nevšední vztah naprosto nezajímají.

Video
Video se připravuje ...

Gregorová o svatbě syna: Je to jen formalita! Ale chybí mi tu Radek! David Turek

Fotogalerie: Svatba Táni Kuchařové a Ondřeje…
178 fotografií

Fotogalerie
35 fotografií