Jaké houby máte k dispozici: bedly   václavky   hříbky   lišky 

Guláš z hříbků a lišek

Hříbky mají pevnější konzistenci a strukturou připomínají maso, což je pro houbový guláš ideální. A když k nim ještě přidáte pár vynikajících lehce pikantních lišek, bude to doslova božská mana.

Recept na guláš z hříbků a lišek i spoustu praktických tipů najdete ve článku níže.

Bedlový guláš

Také, když nasbíráte košík bedel, automaticky je obalíte a uděláte řízky? Udělejte protentokrát výjimku vyzkoušejte z bedly jedlé připravit guláš. Chutná skvěle a hotový je za chvíli.

Recept na guláš z bedel a spoustu praktických tipů najdete ve článku níže.

Václavkový guláš

Václavky jsou skutečnou delikatesou, i proto patří k velmi oblíbeným houbám. Výhodou je, že rostou téměř všude a sbírat se dají od září obvykle až do konce listopadu, kdy je spálí mráz. Už jste z nich zkusili udělat guláš?

Recept na guláš z václavek a spoustu praktických tipů najdete ve článku níže.