Jaké houby máte k dispozici: bedly václavky hříbky lišky
Guláš z hříbků a lišek
Hříbky mají pevnější konzistenci a strukturou připomínají maso, což je pro houbový guláš ideální. A když k nim ještě přidáte pár vynikajících lehce pikantních lišek, bude to doslova božská mana.
Recept na guláš z hříbků a lišek i spoustu praktických tipů najdete ve článku níže.
Bedlový guláš
Také, když nasbíráte košík bedel, automaticky je obalíte a uděláte řízky? Udělejte protentokrát výjimku vyzkoušejte z bedly jedlé připravit guláš. Chutná skvěle a hotový je za chvíli.
Recept na guláš z bedel a spoustu praktických tipů najdete ve článku níže.
Václavkový guláš
Václavky jsou skutečnou delikatesou, i proto patří k velmi oblíbeným houbám. Výhodou je, že rostou téměř všude a sbírat se dají od září obvykle až do konce listopadu, kdy je spálí mráz. Už jste z nich zkusili udělat guláš?
Recept na guláš z václavek a spoustu praktických tipů najdete ve článku níže.