Více než jako herečka se Kateřina Hrachovcová, co si nechává říkat Kaira, realizuje jako tatérka. Její sociální sítě se jenom hemží pozoruhodnými kresbičkami na cizí kůži, se kterými se obvykle váží i nějaké ty příběhy... anebo alespoň obdivná a pochvalná slova těch, co Hrachovcová „poznamenala“ jehlou. Tu a tam však potěší své příznivce snímky, na nichž je obvykle polonahá. A ty sklízí ještě větší úspěch!

Jinak tomu nebylo ani o víkendu, kdy brunetka, co se proslavila ještě coby teenagerka díky seriálu Život na zámku, na instagramu sdílela řadu snímků, mezi nimiž vyčnívaly dvě momentky Kairy jenom v kalhotkách. Všem tak dala na odiv své bezchybné křivky, štíhlé nožky s trošku vystouplými koleny, útlý pas a dokonale ploché bříško. Ňadra si jenom cudně zakrývala rukama, vlasy spadlé do obličeje jí kryly tvář... Vše působilo nadmíru umělecky.

Video
Video se připravuje ...

Kateřina Kaira Hrachovcová: Moje vášně přicházejí ve vlnách! Šárka Stejskal, Elmer Carvalho

Její fanoušci se ve velkém shodovali, že jí takovou postavičku mohou závidět i ženy a dívky o generaci mladší, a vyzdvihovali její „nekomerční ženskost“, ať už to znamená cokoliv. Ocenily ji ale i Kaiřiny kolegyně z umělecké branže. „Hot, hot, hot,“ reagovala například moderátorka Eva Decastelo (45) a „lajk“ jí poslaly herečky Eva Holubová (65), Tereza Bebarová (48) či Lucie Zedníčková (55).

Jak už tomu bývá, kde jsou kladné reakce, nechybí ani ty negativní. „Takhle, postava super na ten věk… ale stárnout se má s grácií… Sorry, ale vypadá jak fetka a lepší to nebude,“ rýpnul si do herečky jeden její follower. I když se i jeho názor dočkal řady souhlasných klikanců, byl to jeden z mála. Posuďte nicméně v naší galerii sami. Jistě nám dáte za pravdu, že je hřích, že téhle sexy dámě zahřívá postýlku místo zástupů milenců jenom pejsek!

Fotogalerie
43 fotografií