Je až úsměvné, jak na sociálních sítích fungují placené spolupráce. V jednu chvíli začnou všechny celebrity jakoby náhodou propagovat stejný produkt, který údajně dlouhodobě používají, a jsou s ním náramně spokojené. Těžko se tomu ale věří, když se jich sejde hned několik. Aktuálně instagramy slavných krásek ovládly menstruační kalhotky. Každá z dam fungujících v tomto případě jako influencerka se však rozhodla s reklamou popasovat po svém.

„Tohle je podle mě vynález století. Používám už léta a s úžasem sleduji ty diskuze okolo,“ dušovala se například herečka Tereza Ramba, kdysi známá pod svým dívčím příjmením Voříšková. Na tomto druhu spodního prádla ocenila pohodlí, udržitelnost, zdraví... a také krásné barvy a tvary. „Je krásný být ženou,“ libovala si u smyslných fotek, kterými kalhotky propagovala.

Způsob, jakým se chopila reklamy, byl totiž náramně sexy - dva snímky ji zachycovaly, jak sedí na parapetu okna a mezi stehny má tabulky skla. Její příznivci na sociálních sítí byli u vytržení z faktu, jak moc krásné, štíhlé nožky má, a jistě nejeden z nich zalitoval, že jí filmové role nepřisuzují více nahoty. I po dvou dětech totiž tahle sympatická brunetka vypadá naprosto božsky.

Video
Video se připravuje ...

Tereza Ramba v Docentovi 2: Musela jsem přitvrdit! David Turek

Na rozdíl od ní vsadila Olga Menzelová spíše na své křivky jako takové. Vdova po oscarovém režisérovi Jiřím Menzelovi (†82) pojala svou spolupráci jako rajcovní spot, během kterého beze studu ukazuje své tělo snad ze všech stran a úhlů. Nejenom štíhlé nohy, ale i třeba šťavnatý zadeček a své followery neušetřila ani detailního záběru rozkroku. Samozřejmě oděného v kalhotkách...

„Existují sexy menstruační kalhotky? Dlouho jsem si myslela, že ne,“ svěřila se na svém profilu. „Když jsem je poprvé viděla, byla jsem nadšená z barev, provedení, pevnosti, pružnosti, z mnoha střihů, ale vůbec jsem nepochopila, že si do nich už nemusím dávat vložku. Je to pecka, jsou i ekologické. Není žádný zbytečný odpad a ještě ušetříte!“ jásala Menzelová.

Které z těchto dam to slušelo více, to můžete posoudit v naší galerii. A pokud ani jedna nepatří mezi vaše favoritky, nemusíte smutnit. Podobnou značku či podobné produkty propagují i třeba Vendula Pizingerová (52), Aneta Krejčíková (32), Michaela Tomešová (32) a další známé ženy... 
Fotogalerie
42 fotografií
.