Po letech byla znovu ochotná opustit svou komfortní zónu a kývnout na romantickou milostnou scénu. Ani tak si ale nechala sundat veškeré spodní prádlo! „Pro nikoho jiného bych nic takového nikdy neudělala. Leda že by to byl ještě Karel Kachyňa, ale už nikdo další. Ono v pětapadesáti se pouštět do takových akcí…“ připustila Tereza, že natáčet milostný akt pro ni nebylo jednoduché.

„Mně se ale moc líbilo, jak je ten seriál napsaný. A Matěj Podzimek ho do české verze přepsal bravurně. Tereza má velké estetické cítění, proto jsem věděla, že se toho nemusím až tak bát. Příjemné mi to ale nebylo,“ prozradila seriálová Jarka.

„Bylo to příjemné natáčení, užili jsme si to. Natáčeli jsme to večer, byla tma, nebylo moc lidí na place, akorát slušně oblečená Tereza Kopáčová a kameraman. Všechno bylo perfektně připravené,“ smál se její parťák Petr Vaněk s tím, že žádného kouče na intimitu nepotřebovali, protože už mají něco odžito... Tereza se naposledy před kamerou svlékla v roce 1999 ve snímku Dvojrole.

Video
Video se připravuje ...

Tereza Brodská (53) slaví 25 let s manželem Herbertem Slavíkem: Promluvila o milencích! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
49 fotografií