Přesto, že modeling Jitka odsunula na druhou kolej, s chutí si občas zapózuje. To pak ženám padá čelist a muži se jen rozplývají. Stejně, jako tomu je na posledních snímcích sexy brunetky.

Do těla si dává každý den

Na jedné z fotek odhalují ultrakrátké šatičky perfektně tvarované nohy a na druhé je Jitka jako sexy kovbojka. Dokonalost jen podtrhuje opálení z nedávné dovolené. „Asi je evidentní, že své nohy mám ráda a nebojím se je ukázat. Ale věřte, že to fakt není zadarmo a posiluju,“ napsala Boho na sociálních sítích s tím, že si dává každý den do těla. „Boží, jste kus, dokonalý,“ nešetřili obdivovatelé královny krásy z roku 2010 chválou.

Video
Video se připravuje ...

Modelka Jitka Boho: Dokojím a jdu na operaci! Markéta Reinischová, Daniel Kristl

Stejná mrcha jako Helena

Těžko uvěřit, že je Jitka dvojnásobnou maminkou. S bývalým manželem má dceru Rosalii (8) a se současným partnerem, politikem Tomášem Hřebík, se těší ze syna Tadeáše (1,5). Mimo cvičení tak samozřejmě za štíhlou postavou stojí poletování okolo dětí a na jevišti. Jitka si totiž plní pěvecké sny a momentálně exceluje v muzikálu Troja, kde hraje hlavní postavu. „V roli Heleny se vidím. Je tak trochu mrcha a já se s ní ztotožňuji,“ uvedla zpívající modelka pro Blesk se smíchem.

Fotogalerie
32 fotografií