Jitka Boho, která ještě pod svým dívčím příjmením Válková získala v roce 2010 korunku královny krásy, je stále stejně sexy jako v době, kdy vyhrála v České Miss. Přesvědčit se o tom mohli na vlastní oči její followeři na instagramu, kam smyslná brunetka nahrála momentku od moře. Jitka, která je mimochodem aktivní i na prknech, která znamenají svět, jelikož vystupuje v muzikálu Troja, totiž aktuálně čerpá nové síly na dovolené pěkně v teple, pod hřejivými paprsky slunce.

Snímek, co se během chvíle dočkal celé řady komentářů, ji zachycoval, jak se opaluje. Na sobě měla samozřejmě jenom černé plavky a velké sluneční brýle. Na snímku hrál prim její hrudník a výrazná kresba mezi a pod prsy. „Když tak na to koukám, svého tetování nelituju,“ prozradila Jitka, které podle jejích vlastních slov už první den na dovolené chybí práce. Jakákoliv, prý i ta domácí...

„Aspoň se snažím 3x denně cvičit. Dřepy, ale i posilování na břicho. A jídlo? I když je sebevětší výběr na snídani, sáhnu stejně po chlebu a másle… Už jiná nebudu, miluju máslo!“ svěřila se modelka s tím, že když takhle hřeší, musí pak o to více cvičit, aby si i nadále udržela svou neskutečně štíhlou a sexy postavu. „No jo… po třicítce už to nejde tak snadno,“ posteskla si.

Video
Video se připravuje ...

Modelka Jitka Boho: Dokojím a jdu na operaci! Markéta Reinischová, Daniel Kristl

Tělo má však stále výstavní a klidně by jí ho mohly závidět i modelky o generaci mladší. Plavky, které na fotce totiž měla oblečené, byly notně minimalistické. A její fanoušci to nenechali bez povšimnutí. „Ten spodní díl plavek je dost vulgární. Jste krásná žena a klobouk dolů před tím, jak na sobě makáte, ale...“ zaznělo v „nejlajkovanějším“ komentáři. Další zase kalhotky plavek přirovnávali k plenkám. Většina se ale shodovala, že jí to zatraceně sekne. Co myslíte?

Fotogalerie
57 fotografií