Pokud by se předával Český lev i za odvážnou róbu, měli bychom tu pro vás už tři vlastní nominace - v první řadě nádhernou herečku Kláru Issovou (44), která dorazila ve stříbrné róbě. Její jediný požadavek na stylistu bylo, že nechce černou barvu. To bylo splněno a jako bonus vyfasovala brunetka s pronikavýma očima i hluboký výstřih, takže odhalila i své přednosti, které obvykle spíše cudně halí. 

Také kolegyně známé spíše ze seriálů se ukázaly jen v tom nejlepším světle, například Marika Šoposká (34) alias Bibi z Ordinace, případně také vyšetřovatelka ze seriálu Oktopus, vynesla tmavě zelené šaty. Jenže se jí pod ně zřejmě nehodila podprsenka, a tak na červeném koberci především zaujaly její, i přes látku viditelné, bradavky.

Do třetice se nestyděla ani další tvář Ordinace, představitelka sestřičky Kláry neboli Agáta Kryštůfková (30), v reálném životě přítelkyně herce Tomáše Havlínka (31). Ta vynesla model, z něhož občas právě v oblasti dekoltu vyčouhlo něco, co možná mělo zůstat skryto. Agáta se blýskla ostatně i ve filmu Bod obnovy, který získal hned několik nominací. 

Dále to velmi slušelo také Janě Plodkové (42), která překvapila tmavší barvou vlasů, Evě Burešové (30) či Elizavetě Maximové (31), která v růžové barvě a s nakadeřenými blond vlasy připomínala trochu Marilyn Monroe (†36). Ale i další modely by jistě stály za zmíňku, tak co kdybyste věnovali pár zkušených pohledů naší galerii a posoudili, jestli jsme vybrali správně? 

 

KOMPLETNÍ VÝSLEDKY ČESKÝCH LVŮ NAJDETE ZDE->

Video
Video se připravuje ...

Móda na Českých lvech v průběhu let pohledem stylisty Videoredakce ženských webů

 

Fotogalerie
150 fotografií