Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Nejpůsobivější dekolty Českých lvů napříč léty: Sexy Ramba i »děsivá« Stivínová

/
  • Nejpůsobivější dekolty Českých lvů: Kdo podle nás patří do top 7"?
    9. března 2024 ● 05:00

    Předávání cen Český lev není jenom o filmu, ale i o celebritách českého šoubyznysu. Každá z dam vynese tu nejlepší róbu a snaží se zaujmout. Které ze slavných hereček se v minulosti podařilo na sebe strhnout pozornost kvůli dekoltu, ze kterého se vám zatočí hlava? Pojďme si společně alespoň některé připomenout...

  • 1.

    Rok 2017 - Zuzana Stivínová

    Nejhlubší výstřih na Českém lvu roku 2017 měla herečka Zuzana Stivínová (50). V modrém modelu od BCBG měla co dělat, aby svá bujná ňadra udržela na uzdě. Zatímco manžel Lukáš Čermák (48) byl na svou ženu náležitě pyšný, dospívající synové byli z maminčina sexy outfitu spíše rozpačití... a v šoku. „Když jdu na nějakou akci, tak jsou moji kluci nadšení a říkají, jak mi to sluší... Teď byli dost vyděšení, snad jsem to nepřehnala,“ smála se.

  • 2.

    Rok 2023 - Denisa Nesvačilová

    V roce 2023 to náramně slušelo herečce Denise Nesvačilové (32), co na Lvy dorazila po boku scenáristy Petra Kolečka (39). Ačkoliv se po celou dobu k sobě vášnivě tiskli, oba popírali, že by mezi nimi byl vztah. „Já to nikdy nepotvrdil a nepotvrzuju,“ halekal Kolečko a Denisa doplňovala: „Jo, já to dementuju.“ Bylo to mimochodem v té době, kdy byla Nesvačilová zdánlivě na koni - nedlouho poté však místo společné dovolené s Denisou dal Kolečko přednost svatbě s matkou svého syna Jiříka (4), tedy s modelkou Anetou Vignerovou (36).

  • 3.

    Rok 2018 - Tereza Ramba

    Tereza Ramba (34) byla nepřehlédnutelná v roce 2018. Jindy cudná herečka, co společně s manželem vlastní módní značku vyrábějící notně neforemné, byť jistě pohodlné kousky, vsadila tehdy na zatraceně hluboký dekolt. V tom samém roce mimochodem aspirovala na Českého lva za svůj výkon v líbezném snímku Po strništi bos. Sošku však získala až o několik let později - za Vlastníky.

  • 4.

    Rok 2020 - Jitka Schneiderová

    Nestárnoucí herečce Jitce Schneiderové (50) se podařil v roce 2020 skutečně husarský kousek - dorazila na červený koberec ve stylu Chytré Horákyně, tedy oblečená - neoblečená. Pod průsvitnou, puntíkovanou látkou měla zcela otevřeně přiznané černé spodní prádlo, tedy podprsenku a kalhotky s vysokým pasem. Ačkoliv se Jitka prozatím žádné filmové ceny nedočkala, dokáže být alespoň ozdobou každé akce, nemyslíte? A to i bez výstřihu až k pupíku!

  • 5.

    Rok 2017 - Vanda Hybnerová

    V době, kdy byla Vanda Hybnerová (55) manželkou herce Saši Rašilova (51), nebyl její šatník zrovna plný extravagantnosti. Vyznačoval se spíše pohodlím a mdlými barvami. Po rozvodu však vedle výrazně mladšího závodníka Jakuba Choury (42) konečně rozkvetla a začala se oblékat mnohem rajcovněji. Důkazem toho budiž rok 2017, kdy na Lvech vynesla skutečně pěkné šaty, co jí velice lichotily... s odvážným, síťovaným dekoltem.

  • 6.

    Rok 2022 - Jitka Čvančarová

    Kontroverzní šaty Jitky Čvančarové (45), pro které si po jejich premiéře v Karlových Varech vysloužila celou řadu posměšných přezdívek, dostály na Lvy výrazné proměny. Modelu pocházejícímu z dílny slovenského návrháře Borise Hanečky, jenž obléká i slovenskou prezidentku Zuzanu Čaputovou (50), ubylo „kilometrů“ látky a přibyl patřičně vyztužený korzet. Sympatická herečka rovněž zvolila mnohem vhodnější účes, a tak jí to celkově náramně seklo.

  • 7.

    Rok 2020 - Veronika Arichteva

    Manželé Biser (47) a Veronika (37) Arichtevovi tehdy při rozhovoru přiznali, že se předávání Lvů v roce 2020 původně neměli účastnit - kvůli pracovnímu vytížení. Nakonec se ale situace změnila, a tak své outfity řešili na poslední chvíli. Veronika byla zachráněna vrstvenou róbou s balónovými rukávy od módní návrhářky Beaty Rajské (61). Možná jí šaty tak docela neseděly v oblasti dekoltu, přesto výstřihem potěšily.

  • 8.

    Bonus - rok 2018 - Diana Kratochvílová

    K sedmičce slavných hereček přidáme jako bonus ještě jednu krásku, jejíž výstřih oblažil všechny „horňáky“ v roce 2018. Řeč je o krásné modelce Dianě Kratochvílové (25), tehdejší partnerce herce a zpěváka Adama Mišíka (26). Svá velká přírodní ňadra nesvazovala ani konvencemi, ani podprsenkou, a tak se na ni upíraly zraky snad všech mužů (a jistě i mnoha žen) v pražském Rudolfinu.

  • 9.

    Galerie

    Prohlédnout si dekolty a výstřihy všech zmíněných dam můžete v naší galerii. Také můžete společně s námi doufat, jaká z hvězd českého šoubyznysu nás překvapí svou odvahou letos...

    Video
    Video se připravuje ...

    Obvykle nezklame ani herečka Alena Doláková: Mrkejte na ten obří výstřih! Markéta Reinischová

    Fotogalerie
    162 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 3

E M: Mno, já marně dumám - jsou-li to ve vypůjčených šatech reklamy na mlékárny nebo masné krámy.

Vážně si někdo myslí, že bych si koupila obnošené šaty z téhle akce uff

(11. 03. 2024 11:26)

spania: Tedy mít ve 25 letech taková prsa a vzít si na sebe šaty,kde na to bude ještě upozorňovat,tak to je síla. 👎 👎

(09. 03. 2024 15:31)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy