Zřejmě nervozita způsobila tuhle slovní záměnu. Jitka v první písničce zpívá že pozvedne číši, ale místo ní se jí vloudila pí*a. Samozřejmě to divákům neuniklo a několik jich vybuchlo smíchy. I když to pro Boho byla první premiére v životě, ustála to a dál zpívala. 

„Byl to přeřek a jsem ráda, že to mohu uvést na pravou míru. Jsem opravdu slušně vychovaná a tato slova nepoužívám. Zrovna ta číše je podobná tomu strašně sprostému slovu a mně se ten jazyk nějak zkroutil, že ze mě to slovo vypadlo. V tu chvíli jsem si to uvědomila, propadla se do jádra země, abych opět vylétla nahoru a řekla si, já to musím dohrát,“ vysvětlila Blesku po premiéře kráska, která v muzikálu hraje trojskou Helenu. 

Video
Video se připravuje ...

Jitka Boho - Muzikál Troja - Divadlo Broadway - premiéra Markéta Reinischová, Daniel Kristl

„V šatně jsem z toho byla hrozně rozhozená, to přiznávám, ale pak jsem si řekla, že jsou v životě důležitější věci než tohle slovíčko. Mrzí mě to, že se to stalo zrovna v první scéně v mém prvním muzikálu v životě. Hodně mi pomohl Vojta Drahokoupil a pak asi deset čokoládových bonbonů, co jsem do sebe naházela,“ dodala se smíchem Jitka.

Na premiéře ji nepodpořil její partner Tomáš, ten se přišel podívat až druhý den, ale rodiče. 

Fotogalerie
50 fotografií