Není zvykem, aby se na jednom muzikálu podílelo hned šest autorů hudby. „Byl jsem taky oslovený, ale nakonec jsme se s producentem nedohodli. Mám zákaz to hodnotit, ale přesto říkám skvělý. Druhá půlka byla opravdu nadupaná a šlapala. Akorát moje starší dcera Anežka se nudila, ta na hudbu moc není. Nudila se i na představení Kytice, takže to není repertoárem. My jí doma přezdíváme šprtka, je opravdu machr na učení, to mladší Rózi je blázen do hudby,“ řekl Blesku po premiéře Petr Janda (81). 

Hudebníka a autora několika písní Marcuse Trana (36) přišla podpořit životní partnerka Martina Gavriely (44) i s jejich synem Leem (5). Chlapečka si již tradičně pletli s holkou, protože má blond vlasy dlouhé do půl zad. Nechyběl ani na afterparty, kde se pustil do řízků. Vzhledem k absenci stolů mu je jeho maminka servírovala na schodech. 

Video
Video se připravuje ...

Vlasatý rocker Pepa Vojtek: Další role v muzikálu! Markéta Reinischová, Daniel Kristl

S těhotnou přítelkyní Bárou se ukázal Ondřej Havel (29), který hraje v seriálu Ulice a v muzikálu dostal roli Parida, premiéru ale odehrál Vojtěch Drahokoupil (28). 

Herečka Kateřina Brožová (55) přijala pozvání od skladatele Zdeňka Hrubého (52), ten pro muzikál složil třetinu písniček. „Se Zdeňkem jsme dlouholetí přátelé a oplatila jsem mu, že byl na mojí premiéře hry A do pyžam! Musím říct, že mě Troja několikrát dojala k slzám, opravdu krásné zpracování,“ svěřila se Blesku Katka, která v černých šatech nechala vyniknout své bujné vnady. 

Veronika Žilková (62) přišla v doprovodu přítele Pepy Holomáče a svému kolegovi Bořku Slezáčkovi (56) přinesla červenou růži. „Myslela si, že dneska hraju, ale jsem tady jen jako host,“ vysvětlil květinový dárek Bořek. 

Do hlediště usedl režisér Jiří Strach (50) s manželkou, zpěvák Sagvan Tofi (59), hudebník Michal David (63) s manželkou, autor textů Troji Václav Kopta (58), nebo nestárnoucí dáma Eliška Hašková-Coolidge (82). 

Fotogalerie
184 fotografií