Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Řidička (63) usnula v nastartovaném autě na křižovatce ve Smržovce: V krvi měla 4 promile

Ilustrační foto
Policisté hledají řidiče černého vozu Hyundai Tucson, který jel po dálnici D8 na Ústecku v protisměru.  (Autor: profimedia.cz)
Autor: hpe - 
6. dubna 2024
10:33

Policisté v obci Smržovka na Jablonecku ve středu 3. dubna zajistili značně opilou třiašedesátiletou ženu, která usnula za volantem přímo na křižovatce. Řidička nadýchala neuvěřitelné čtyři promile. V případě prokázání viny může strávit až jeden rok ve vězení. 

Nebezpečné situace na křižovatce ulic Údolí Kamenice a Údolní si všiml bdělý kolemjdoucí. Krátce po dvacáté hodině skrze linku 158 kontaktoval policii. Podle jeho slov se v nastartovaném autě měla nacházet spící žena. “Policejní hlídka, která přijela na místo, krátce nato zjistila, že řidička není schopná vůbec komunikovat, a nabyla dojmu, že by mohla být pod vlivem alkoholu,” uvedla tisková mluvčí KŘP Libereckého kraje nprap. Dagmar Sochorová. Policisté posléze přivolali posádku záchranné služby Libereckého kraje. 

Podezření z konzumace omamných látek potvrdila dechová zkouška. “Pozitivní výsledek podezření policistů už jen potvrdil. V jejím dechu totiž naměřili hodnotu alkoholu 4,02 promile,” doplnila Sochorová. Žena byla  poté převezena do jablonecké nemocnice, kde měla podstoupit další vyšetření. Nyní je podezřelá ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. Hrozí jí až jeden rok ve vězení. 

Video  Policisté hledají řidiče černého vozu Hyundai Tucson, který jel po dálnici D8 na Ústecku v protisměru. 
Video se připravuje ...

MADONNA ( 7. dubna 2024 22:16 )

Tak to si dělá bába snad p*rdel, ne ?!

Drž hubu ( 6. dubna 2024 15:16 )

Já chlastám za volantem celej život a takovéhle věci nedělám. Musí se chlastat s rozvahou ☝️

Uživatel_5766095 ( 6. dubna 2024 11:27 )

Konečně u nás přestanou lidi nadávat na spolupracovníky a udavače StB?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání