Lenka Špillarová prožívá pravděpodobně to nejšťastnější období v životě. Na sociálních sítích sdílela radostnou novinku o tom, že před pár dny přivedla na svět zdravého chlapečka. Přítomné lékaře velmi pobavila, protože jméno pro svého potomka vybírala až na porodním sále. Pojmenovala ho Tadeáš.

„Slyšeli jste správně, jméno pro našeho malého prince jsme vybírali až mezi kontrakcemi... lékařka i porodní asistentka se hodně bavily... MOC DĚKUJI personálu v Podolí. Úžasný jste! Všichni!" napsala na svůj instagram k fotografii, kde už opouští porodnici s úsměvem na tváři.

S gratulacemi se v mžiku roztrhl pytel. Nechyběla ani ta od její kolegyně z TV Prima, Evy Perkausové: „Gratuluji! Koukám, že pomalu budou muset rozšířit Primáčka," vtipkuje blondýnka. „Leni, tyvoe a je to tady…. ty jsi máma… velká gratulace, na malýho Tadeáška se moc těším, musíme ho seznámit s naší Julií," napsala pro změnu kolegyně Martina Jandová. S gratulacemi se neostýchala ani Nikol Švatnerová či Eva Decastelo, Martina Pártlová a Dominika Myslivcová.

Lenka tajila dlouhou dobu nejen těhotenství, ale úspěšně se jí daří i skrývat před světem svého partnera. „S partnerem jsme spolu skoro čtyři roky, ale já ho nedávám na sociální sítě, protože on si to nepřeje, a já to respektuju. Je to advokát, takže brát se nebudeme, protože on všechny rozvádí," svěřila se.

Toto šťastné období v životě Lenky Špillarové však znamená i několik změn. Na svém moderátorském působení musela udělat pauzu. "Já končím v Novém dnu o pár týdnů dřív, než je normální, ale na doporučení lékařů odcházím na mateřskou," prohlásila v pořadu Showtime. Její poslední den moderování vyšel na pátek 15. prosince.

Video
Video se připravuje ...

Malý Killian slaví první rok a fanoušci Evy Hecko Perkausové si přijdou na své! CNN Prima News

Fotogalerie
35 fotografií