„Já už končím v Novém dnu, o pár týdnů dřív, než je normální, ale na doporučení lékařů odcházím na na mateřskou,“ odtajnila Lenka v primáckém Showtime, že 15. prosince je jejím posledním vysílacím dnem před nástupem na mateřskou.

Sama prý ještě stále tak trochu nemůže uvěřit tomu, že je těhotná. A přitom už je v šestém měsíci. „Tak dlouho jsme to tajili,“ přikyvuje Špillarová, na které ovšem stále není vůbec nic vidět. „Od začátku mi bylo dobře, nic mi nebylo,“ raduje se moderátorka, že ji minuly veškeré těhotenstvé obtíže, a „klepe“ na dřevo, aby to tak vydrželo.

„S partnerem jsme spolu skoro 4 roky, ale já ho nedávám na sociální sítě, protože on si to nepřeje a já to respektuju. Je to advokát, takže brát se nebudeme, protože on všechny rozvádí. Ale to ani nebylo v plánu, chtěli jsme zkusit rodinu, která je pro nás důležitější než papír,“ uvedla Lenka v Showtime s tím, že se jedná o jejího prvního potomka.

„Jsem opravdu nepopsaný list, miminek se bojím, dítě nikdy jsem ani nepřebalila. Takže doufám, že to všecho za tři měsíce zvládnu,“ doufá. Pohlaví miminka už také ví, ale chtějí si s partnerem Tomášem tyto věci nechat ještě pro sebe. 

 

Video
Video se připravuje ...

Moderátorka Lenka Špillarová: Zneužili její fotky s Michalem Davidem! David Turek, Elmer Carvalho

Fotogalerie
46 fotografií