Bude to takový novoroční dárek pro diváky. „Je to pravda. Eva oznámila vedení televize, že skončí na konci roku, což je stejně jako u prvního těhotenství měsíc před porodem,“ potvrdil Blesku zdroj z FTV Prima.

Rychlý návrat

Sama Perkausová prý nemá tušení, jak dlouho zůstane tentokrát na mateřské dovolené. „Chtěla bych rychlý návrat, ale se dvěma dětmi to je jiné než s jedním. Uvidíme, jak to půjde. Kdyby to šlo, chtěla bych co nejdříve,“ nechala se nedávno slyšet moderátorka a maminka malého Killiana, který v listopadu oslaví první narozeniny.

Post moderátorky hlavní zpravodajské relace je tím nejprestižnějším, jaký může každá televize nabídnout. Vedení televize lanařilo zpět Gabrielu Laškovou(33), podle informací Blesku zkoušelo – rovněž bez úspěchu – štěstí i u Daniely Písařovicové (44), dnes už Brzobohaté!

Záskok ale má vyřešený až nyní, dalším zvučným jménem. „Vedení televize rozhodlo, že tento prestižní post dostane Terezie Tománková, která má nejen respekt v televizi, ale je i divácky nejoblíbenější tváří stanice,“ prozradil Blesku zdroj, který si nepřeje být jmenován.

Dovolená před porodem

Dva měsíce před druhým porodem odletěla Perkausová se synem a manželem do Emirátů, kde si užili pár dnů v »baby-friendly« resortu Ras al-Khaimah asi 100 km od Dubaje. „S ohledem na rostoucí bříško už to není na žádné velké cestování, takže jsme raději zvolili dovolenou s přímým letem, žádné přestupy a čekání na letišti. Bůhví, kdy se zase někam dostanu,” napsala Blesku Eva, která čeká druhého chlapečka.

Video
Video se připravuje ...

Perkausová s manželem na Miss: Evu hlídala ochranka! David Turek

Fotogalerie
71 fotografií