Partners Banka z finanční skupiny Partners nabízí tři balíčky služeb – osobní, partnerský a rodinný. Každý obsahuje souhrn běžných a spořicích účtů, různých karet a platebních možností. Lákadlem je spořicí účet s úrok 6,03 % p. a. a to bez omezení výše vkladu. Banka nabízí i jednorázovou virtuální karta pro bezpečné placení, s automatickým obnovováním po každém jednorázovém použití.

Jen v aplikaci

Banka nemá klasické pobočky ani internetové bankovnictví. Jediným nástrojem pro správu financí je Partners apka, ve které najdou lidé informace k běžnému či spořicímu účtu, v nebankovní části své finance od úvěrů, přes pojištění až po spoření a investice.

Od května apka nabídne možnost připojení běžných účtů ostatních bank včetně přehledu a plateb. „Mobilní aplikaci Partners apka záměrně nedoplňujeme tradičním internetovým bankovnictvím, a to z důvodu bezpečnosti,“ uvedl generální ředitel banky Marek Ditz. Do mobilní aplikace je možné se přihlásit pomocí biometrického ověření nebo PINu, který je vždy platný pouze pro jednu konkrétní instalaci mobilní aplikace.

V síti poboček nebo přes Bank ID

Zájemci o založení účtu můžu využít síť poboček poradenské sítě Partners (nabízí finanční poradenství na 175 pobočkách), kde jim se založením účtu pomůžou poradci. „Od dubna pak bude možné založení účtu on-line přes Bank ID,“ dodal Ditz.