I když si minulý rok nechala modelka Natálie Kočendová zmenšit poprsí, na půvabu jí to nijak neubralo. V těchto dnech totiž nahrává vítězka Miss Czech Republic 2020 a Top Model of the World 2022 na své sociální sítě své smyslné fotky z Egypta, kde je kvůli focení. „Je nám tady krásně,“ napsala například k sérii snímků – tu od hotelového bazénu, tu z pláže. Pózuje na nich obvykle jenom v bikinách či v jiných, velmi úsporných outfitech, v nichž vyniká její sexy postavička.

I když však působí naprosto dokonale, není jí ve skutečnosti zrovna nejlépe... „Necítím se vůbec dobře, nemůžu dýchat, mám teplotu, zimnici, chodím ve třiceti pěti stupních tady v mikině... ale máme dneska vymyšlené tak krásné focení, že to musím zvládnout,“ svěřovala se například ve svých instastories Natálie. Jak ale sama zdůraznila, vizážistky naštěstí odvedly tak dobrou práci, že by na první pohled rozhodně nikdo netipoval, že tahle krásná, vždy usměvavá světlovláska je ve skutečnosti nemocná...

Video
Video se připravuje ...

Natálie Kočendová ještě se silikonovým poprsím Instagram

Na momentkách, které Kočendová sdílela se svými fanoušky (a které si vy můžete prohlédnout v naší pestré galerii), vypadá zcela božsky... byť pak ve večerních hodinách své příznivce informovala přímo z postele o tom, že jí už „dlouho nebylo takhle špatně“.

Však se v komentářích její followerky shodovaly, že by takhle chtěly vypadat ve chvílích, kdy je trápí nemoc... Svými lajky ji pak podpořila třeba moderátorka Eva Perkausová (29) či zakladatelka a prezidentka národní soutěže krásy Miss Czech Republic Taťána Makarenko (34).

Fotogalerie
66 fotografií