Před dvěma dny prozradila infuencerka a modelka Natálie Kočendová, že po ošklivém rozchodu s nevěrníkem Davidem Vitáskem (21), který ji sbalil při natáčení reality show LoveIsland, má nového partnera a je velmi zamilovaná! 

„Jsem zamilovaná, je to velká láska, ale zatím bych ráda ještě to soukromí nechala mezi námi dvěma. Asi je to poučení z bývalých vztahů,“ prozradila pro Super.cz Kočendová. A kdo by jí to nepřál? Po fyzickém týraní v jednom z minulých vztahů si prošla i tragickou bolestí ve formě ztráty děťátka v šestém měsíci těhotenství, které čekala se slavným pražským barberem Laky Royalem (35).

A kdopak bude tedy ten nový? Vedly se dlouhé spekulace o tom, že by se mohlo jednat o kameramana z reality show, ale drobné informace odkazují k tomu, že se jedná o jednoho konkrétního podnikatele z ciziny. Objevily se už i fotografie, kde se nejspíše ona s potetovaným krasavcem drží za ruce, není jim ale vidět do obličeje. Korunu všemu nasadilo, když samotná modelka na své instastories nahrála snímek mužské ruky se zavedenou zdravotnickou kanylou, kterou sama láskyplně drží. 

Influencerka nicméně neřekla, jak ke zranění její nové lásky došlo. Samotná Natálie teď relaxuje v Egyptě, tak je možné, že místní počasí si na mladých milencích vybralo svou daň. Ona sama tam teď trpěla s horečkami a zimnicemi!

Video
Video se připravuje ...

Miss Kočendová po potratu chlapečka šokovala: S partnerem chtějí 4 vlastní děti a 2 adoptované! Klarisa Císařová, Lukáš Červený

Fotogalerie
67 fotografií