Nejdříve sice tvrdila, že ji »missí nemoc« určitě nepostihne, protože se s partnerem Šimonem velmi milují, po roce se ale historie opakuje skoro jako přes kopírák. Stejně jako loni na konci ledna Krystyna Pyszková (25), i letošní úřadující Miss Czech Republic právě oznámila rozchod. 

„Naše cesty se rozdělily. Byli jsme každý někde jinde a stalo se to,“ potvrdila Super.cz Justýna. Konec vztahu přišel zrovna ve chvíli, kdy v kinech běží komedie Jedeme na teambuilding, v níž Justýna předvádí své přírodní čtyřky. A jak přiznává, mezi partnery nadělala paseku žárlivost. 

„Byli jsme hodně oddělení, netrávili jsme spolu tolik času, žárlivost možná hrála také roli,“ řekla modelka.

V minulosti přitom na Šimona pěla jen samou chválu... „Až neuvěřitelně empatický. K tomu vtipný, charismatický, o něm se snad nedá říct nic negativního. Proto každému říkám, že nás se missí nemoc, kdy se vítězky rozcházejí s partnery, netýká. Já jsem na zpěváky. Hokejisté a fotbalisté u mě nemají šanci,“ tvrdila ještě v létě iDnes.cz.

S těžkým rozchodem jí teď pomáhá hlavně práce. „Je to stále těžký, vyrovnávám se s tím, ale tím, že mám hodně práce, létám do zahraničí, tak na to tolik nemyslím,“ svěřila se Justýna.

„Já jsem hlavně na cestách, příští týden tady nebudu skoro vůbec. Mám namířeno do Mexika a pak do Bangladéše. Do Mexika jedu za modelingem, do Bangladéše letím navštívit chlapečka, kterého na dálku podporuji,“ prozradila.

Video
Video se připravuje ...

Seznamte se, tahle kočka je nová Miss Czech Republic Justýna Zedníková David Turek

Fotogalerie
54 fotografií