Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Očima Iny T.: Zaměřeno na saka a blejzry!

/
  • Ina T. se tentokrát zaměřila na saka a blejzry.
    26. února 2024 ● 05:00

    Toužíte po sofistikovanějším, elegancí kořeněném looku, jenž působí nadčasově a je tvořen minimem vašeho úsilí? Pak sáhněte po saku či blejzru, jenž doplní a pozvedne vaše outfity. Sic ho nelze označit za samospásný, je díky své stylové variabilitě nezbytnou součástí šatníku. Ať už vyberete ležérnější blejzr, kostkou signované vypasované sako či over size variantu s předimenzovanými vycpávkami ramenou, hleďte především na výsledné vyznění a zvolenou siluetu, jež by měla být lichotivá. Jak si s rozličným stylingem sak umí poradit tuzemské celebrity?

     

  • 1.

    Radka Pavlovčinová (35) Příklad, jak sloučit neslučitelné 1

    Poslední dobou překvapuje herečka a tanečnice nevšedními až extravagantními modely, k nimž volba svršku na premiéru seriálu Adikts rovněž patří. Disproporční horní část, jíž tvoří over size kárované tvídové sako s průstřihy na rukávech, doplňuje khaki košile s detailem extra široké kravaty. Od boků jemně rozvolněná flitrová maxi sukně je dle mého svým zdobením už trochu navíc, nepopírajíc však, že toto neobvyklé spojení překvapivě funguje a je vzácným příkladem, jak sloučit neslučitelné.

     

  • 2.

    Michaela Horáčková Hořejší (44) Osvědčená volba 1-

    Scénografka, kostýmní výtvarnice a manželka miliardáře Michala Horáčka dorazila na premiéru filmu Aristokratka ve varu, pro nějž připravovala kostýmy. V módě zkušená Hořejší sáhla po osvědčené variaci monochromního základu v černé barvě, který umně oživila akcentem růžové v podobě prodlouženého saka s gepardím potiskem a lesklým, elegantní dojem dodávajícím finišem. K diskuzi je jen kabelka, jež pro večer měla být subtilnější a vzhledem k saku minimalističtější.

     

  • 3.

    Denis Šafařík (29) Ponožky provokací nejsou 2-

    Především z televizních seriálů známý herec volil pro večer udílení Cen české filmové kritiky v černobílém odstínu koupající se model, jemuž vládne saténové sako s klasickou klopou a vycpávkami v ramenou. Úzké kalhoty na puky ve stylingu ohrnuté nohavice spolu s kotníkovými robustními botami působí příjemně rebelsky. Za hranou únosnosti jsou jen bílé ponožky, které bez ohledu na atraktivní kontrastní barevnost kreativní provokací nejsou.

     

  • 4.

    Kateřina Mátlová (44) Celek degradující legíny nebrat 4

     

    Není náhoda, že se většina hodnocených modelů nese v černé barvě, neb stále panuje předpoklad, že tento odstín zajistí bezpracný punc elegance. Bohužel barva sama o sobě nestačí, jak je vidno v modelu zpěvačky, jež na otevření restaurace zvolila černý blejzr se zapínáním na tzv. kočárek, top nahrazující vestičku a v kovbojských kozačkách uvězněné, celek stylově zcela degradující leginy. Vhodnou alternativou by byly od boků rozšiřující se kalhoty na záševky, jež by eliminovaly stávající nevkusné vyznění do společnosti nepatřících legin.

     

  • 5.

    Tereza Dočkalová (35) Drzé kontrasty 1

    Tereza Dočkalová
    Autor: Profimedia.cz

    Moderátorka satirického pořadu, věnující se otázkám rovnosti pohlaví a menšin, ale také držitelka dvou cen Thálie, vsadila pro filmovou premiéru na upcyklované crop sako značky On the Boat s přiznaným roztřepeným lemem a uzavřenou fazónou klop.

    Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

    Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Články odjinud

Dnešní horoskopy