Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Policie na Liberecku obvinila muže z pokusu o vraždu: Napadení skončili ve špitále, podezřelý je ve vazbě!

Aktualizováno -
18. března 2024
09:29
Autor: btk, ČTK - 
17. března 2024
10:16

Policie obvinila z pokusu o vraždu sedmatřicetiletého muže v souvislosti s útokem na dva lidi v Jablonci nad Nisou. Událost se stala v pátek, muž a žena skončili v nemocnici. Podezřelého policisté zadrželi po činu, v neděli jej soud v Jablonci nad Nisou poslal do vazby.

Muže obviněného z pokusu o vraždu poslal soud v Jablonci nad Nisou v neděli večer do vazby. Pokud ho soud shledá vinným, hrozí sedmatřicetiletému muži 20 let vězení nebo až výjimečný trest, řekla v pondělí ČTK jablonecká policejní mluvčí Dagmar Sochorová.

Obviněný muž podle policie v Jablonci nad Nisou v Mánesově ulici fyzicky napadl třiatřicetiletého muže a devětadvacetiletou ženu, čímž oběma způsobil těžká zranění. Oba napadené odvezli záchranáři do nemocnice. Podezřelého policisté krátce po činu zadrželi.

„S ohledem na stále probíhající úkony trestního řízení nebudeme k případu poskytovat detailnější informace,“ uvedla mluvčí.

Video  Mladík v Týnci nad Labem pobodal neznámého muže, kriminalisté ho obvinili z pokusu o vraždu.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Andre Zeman ( 18. března 2024 16:39 )

To bude tim, ze u cikánů a Ukrajinců lidi píší vulgarity. A mam pocit, ze redakce zodpovídá za to, co je v diskusi, takze by se mohl na tom nekdo tocit. Tudíž nekdy diskuzi neotevrou, nebo ji po chvili zavrou, aby se s tim nemuseli crcat. Jen u předposledního článku u Bendiga ta diskuse docela drží.

Vendy O ( 18. března 2024 11:16 )

U Vietnamců diskuze je a u cigána a Ukrajince ne?! Podle jakého metru měříte, o kom se může škaredě mluvit a o kom ne?! 😨 👎

Andre Zeman ( 18. března 2024 09:51 )

Tipuju spíš čínský hůlky 😁🥢

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání