Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Další tragédie v Bratislavě: Seniorka vyskočila z 10. patra! Na sídlišti syn spáchal sebevraždu po vraždě matky

Autor: pma - 
15. března 2024
11:53

V hlavním městě Slovenska došlo během pár dní k další tragédii. Před domem zvaným Pentagon bylo nalezeno tělo 72leté ženy. Ta ukončila svůj život skokem z 10. poschodí. Jen pár dní předtím bylo v bytě na sídlišti Petržalka nalezeno tělo seniorky, kterou zřejmě zavraždil její syn. Ten následně skočil z 11. patra. 

K neštěstí došlo ve čtvrtek krátce po poledni. Tehdy měla z jednoho z bytů v domě zvaném Pentagon ve Stavbařské ulici vyskočit 72letá seniorka. 

„Náš policista, který slouží na Stavbařské ulici, slyšel náraz. Za chvilku za ním doběhli lidé, kteří ho informovali o tragické události, která se zde stala,“ uvedl pro TV JOJ Peter Borko, vedoucí oddělení komunikace Městské policie Bratislava. 

Na místo okamžitě vyjely další policejní hlídky a záchranáři. Ti však seniorce už nedokázali pomoci. „Operační středisko vyslalo k 72leté ženě po pádu z výše ambulance. Žena utrpěla zranění neslučitelná se životem,“ sdělila mluvčí Operačního střediska záchranné zdravotní služby Petra Klimešová. 

Video  Seniorka v Bratislavě vyskočila z 10. patra, záchranáři ji už neokázali pomoci. (14.3.2024)  - TV JOJ
Video se připravuje ...

„Akorát jsem šla kolem. Bylo to něco hrozného,“ svěřila se na sociální síti jedna z obyvatel domu, která se vracela z procházky do svého bytu. 

Podle TV JOJ šlo o tichou paní, se kterou v domě nebyly žádné problémy. Někteří dokonce nevěděli, že byla jejich sousedkou. Podle všeho za jejím činem stojí psychické problémy, kterými měla seniorka dlouhodobě trpět.

Během několika dní se jedná o další smrtelnou tragédii, ke které ve slovenském hlavním městě došlo. V úterý 5. března v městské části Petržalka policie objevila dvě těla bez známek života. Podle všeho šlo o rodinnou tragédii. Muž měl ubodat svou matku v bytě, ve kterém společně bydleli. Po činu vyskočil z 11. patra. 

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince bezpečí: 116 111 nebo v Centru krizové intervence: 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop a zdarma.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání