Kristýna Leichtová, hvězda českého divadla a televize, prožila s partnerem Vojtěchem období, které mnozí známe až příliš dobře – krizi ve vztahu. V rozhovoru pro eXtra.cz herečka přiznala, že se s partnerem rozhodli vyhledat odbornou pomoc a zúčastnili se kurzu párové komunikace.

„Práce chodí nárazově, je to těžký úkol herečky na volné noze. Myslím si, že nejenom tady, ale i na Slovensku,“ sdílela Kristýna o výzvách, kterým čelí v kariéře, a ukazuje, jak náročné může být skloubit profesionální život s osobním. Zvláště, když jsou oba partneři herci.

Z jejích slov vyplývá, že krize nejsou ve vztahu nic neobvyklého. „To by nebyl správný vztah, kdyby nebyly krize. Kurz komunikace pro páry, měli jsme takový retreat,“ svěřila se Kristýna a dodala, že tato zkušenost pomohla nejen ve vztahu, ale i v komunikaci s lidmi obecně.

Kristýna a Vojtěch spolu strávili osm let a mají dvě malé dcery. Jejich odhodlání pracovat na vztahu a hledat společné řešení je inspirativní nejen pro fanoušky herečky, ale pro každého, kdo prochází podobně náročným obdobím ve vztahu.

Ve svém profesionálním životě se Kristýna nyní věnuje převážně divadelní práci a fanoušci ji mohou vidět ve hře Pokračování příště. Její vášeň pro divadlo a schopnost skloubit náročnou kariéru s rodinným životem ji činí vzorem pro mnohé ženy.

„Podle toho, s kým hraju, kdo tam je, protože s ním stráví člověk spoustu času během toho zkoušení a během toho hraní, takže to je důležité,“ řekla Kristýna o výběru rolí, které přijímá.

 

Video
Video se připravuje ...

Kristýna Leichtová na MFF KV: Jsem tu bez dětí a stýská se mi! Markéta Reinischová

Fotogalerie
45 fotografií