Je nejen divadelní a televizní herečkou, ale provozuje i centrum na hlídání dětí. A právě na své potomky pro časově náročný program nemá Ivuška ze seriálu Comeback tolik času, kolik by si sama přála. A to jí, bohužel, způsobuje nemalé potíže...

Když teď Kristýna jen na chvíli dala přednost práci, hned se jí to krutě vymstilo. „Poslední měsíc byl hodně náročný. Jakože úplně na všechno. Stalo se, že jsem byla i osm dní bez dcer! To pro nás není vůbec normální a v pohodě,“ přiznává Kristýna, že odloučení se zejména na malé Rozárce rychle podepsalo.

„Rozi se po shledání vrátila o minimálně rok zpátky. Začala šišlat, odmítala usínat se mnou, raději s babičkou. Byla samostatná, činorodá, ale radši s kýmkoliv jiným než se mnou,“ říká otevřeně Leichtová. „Byla jsem z toho úplně na dně...,“ dodává nešťastně.

Mámina omluva

„Dnes jsem se s Rozi dlouze bavila, aniž bych se dočkala jasné odpovědi. Jen jsem cítila. A docítila jsem se k tomu, že jsem se omluvila za svou nepřítomnost a ujistila ji, že už teď bude všechno v pořádku. Že jsem s ní a budu,“ slibuje Leichtová. Zároveň si ale uvědomuje, že vyhráno úplně není. „Konečně odešla usnout se mnou. Musím ji teď hodně chovat a mazlit,“ dodává herečka.

Bude nový Comeback?

Pro velkou část diváků už Leichtová navždy zůstane puberťačkou Ivuškou ze sitcomu Comeback. Ten se podle všeho dočká po mnoha letech pokračování! „Všichni jsme s tím nadšeně souhlasili. Nikdo z té party nevypadl, nikdo neřekl, že ne. Všichni souhlasili, že budeme pokračovat,“ prozradil »Ozzák« Martin Dejdar (58). Vypadá to tedy, že pracovního vytížení bude mít Kristýna i nadále hodně.

Video
Video se připravuje ...

Kristýna Leichtová na MFF KV: Jsem tu bez dětí a stýská se mi! Markéta Reinischová

Fotogalerie
35 fotografií