Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Marek měl v Petržalce ubodat mámu a vyskočit z 11. patra: Sousedé promluvili o hádkách i sázení

Autor: jel - 
9. března 2024
21:22

Tragická událost se odehrála v úterý 5. března na sídlišti Petržalka v Bratislavě. V jednom z panelových domů našla policie dvě mrtvá těla. Podle všeho měl Marek ubodat mámu Věru a pak vyskočit z jedenáctého patra. Sousedé rodiny promluvili o tom, že se matka se synem často hádali a že měl Marek zřejmě problémy se sázením.

Podle slovenských médií se mezi Markem a Věrou osudný den opět strhla hádka a syn pak vzal nůž a mámu zavraždil. Pak spáchal sebevraždu. Web Nový Čas uvedl, že byl Markův otec podnikatel a rodina měla ještě dceru, která se s nimi ale stýkala zcela minimálně. 

Marek byl prý šikovný a vystřídal několik zaměstnání. Naposledy pracoval jako kurýr, o práci pak však přišel. „Věrka uměla být milá, ale taky byla generál. S Markem se neustále hádala a pak ho vyhazovala z bytu. Hlavně asi proto, že Marek pořád sázel jako jeho otec a stálo ho to spoustu peněz,“ popsal jeden ze sousedů.

Ten navíc dodal, že žena byla nejspíše osamělá, protože podle něj neměla žádné kamarádky.

Poté, co muž matku zavraždil, měl podle kamerových záznamů ze sídliště odejít za otcem do hospody a ke zločinu se přiznat, následně se do domu vrátil a skočil z jedenáctého patra. Případem se v současné době zabývá policie.

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince bezpečí: 116 111. Služba je poskytována nonstop a zdarma.

Video  Policie vyšetřuje dvě úmrtí na sídlišti v Petržalce.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

 

krasomila ( 10. března 2024 11:57 )

Nj, reklama na cigarety je zakázaná, ale na Tipsport je všude a tihle lidé tak často vůbec nemají pocit, že dělají něco špatného...pak z toho těží i různé "sporty" pro duševně slabé, jako je Clash of stars a jiné , které by bez těchto zoufalců neexistovaly.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání