Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Miu věznili teroristé z Hamásu: Teď se objevila na večírku Eltona Johna

Autor: jel - 
13. března 2024
22:07

Jednadvacetiletá Mia Schemová je francouzsko-izraelská tatérka, kterou unesl Hamás 7. října z hudebního festivalu Supernova. V zajetí strávila 54 dní a postřelenou ruku jí prý operoval veterinář. Teď se objevila na večírku slavného zpěváka Eltona Johna pořádaného u příležitosti předávání Cen Akademie známých jako Oscaři.

Schemovou unesl Hamás z hudebního festivalu Supernova a držel ji v zajetí dlouhých 54 dní. Propuštěna byla společně s dalšími pětatřiceti rukojmími poslední listopadový den. Uvedla, že byla při útoku na festival střelena do ruky a tu jí v zajetí operoval veterinář. Ruka se jí podle posledních fotografií stále neuzdravila, protože ji nosí stále obvázanou.

Mladá tatérka se o víkendu objevila na večírku britského zpěváka a skladatele Eltona Johna. Party hudebník pořádá společně se svou nadací, která bojuje proti AIDS, každoročně u příležitosti předávání Oscarů. Akce se koná v Los Angeles a letos šlo už o 32. ročník. 

Mia si na večírek oblékla krásné bílé přiléhavé šaty, na něž si připíchla zlatou stuhu, údajně aby připomněla Izraelce, kteří jsou stále zadržování Hamásem.

Video  Dojemná setkání rodin s rukojmími: Plné náruče a potoky slz  - Izraelské ministerstvo zahraničí
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání