Své řádění Madonna zdokumentovala na vlastní sociální síti, kde se pochlubila sérií fotografií, na nichž vypadala naprosto skvěle. Aby pořádně oslavila filmový večer, zvolila skutečně netradiční outifit, co v sobě kombinoval jak historický punc, tak i moderní koketnost. 

Spousta flitrů, fialová kožešina, průhledné bílé rukavičky, nádherná barokní paruka, ovšem k tomu síťované punčocháče a vysoké černé kožené kozačky, to je silná káva. Ale v případě Madonny už to vlastně ani nepřekvapí.

„Oscarová párty byla zábava! Nebyla to úplně volná noc, ale holka někdy potřebuje i noc, kdy si vyrazí ven. A hlavně jsem se setkala i se svým oblíbeným H.E.R.C.E.M! Gratuluju!“ napsala na instagram interpretka hitů Hung Up či Like a Prayer. Na mysli měla samozřejmě herce Cilliana Murphyho (47), který získal prestižní filmové ocenění. 

S ním to zřejmě pořádně roztočila, ale také se fotila ve společnosti dalších mužů, kolikrát ještě o poznání mladších a exotičtějších. A na jedné fotce to vypadalo, že si Madonna lehla a nohy vystrčila nahoru do prostoru, díky čemuž odhalila, že je její model složený i z pořádných bombarďáků, tím pádem kryje velmi důkladně i intimní partie. Naštěstí tak nevykouklo nic, co by nemělo. 

Kdo by se divil, že potřebovala chvíli oddech, vždyť má za sebou velké turné. V pondělí večer ho zakončila v Los Angeles, kde se jí vyvedl i docela velký trapas. Vyzvala totiž své fanoušky, aby si stoupli, jenže si neuvědomila, že jeden z nich, na něhož se obrátila, je na invalidním vozíčku, tudíž si opravdu stoupnout nemůže. Nutno dodat, že se mu hned na místě omluvila. 

Video
Video se připravuje ...

Madonna: Královna popu i skandálů. Samotný papež ji zakázal koncerty v Itálii Videohub

Fotogalerie
86 fotografií