Jitka Schneiderová (50) sice už není ve věku, kdy by na televizních obrazovkách ztvárňovala princezny jako kdysi (zahrála si ji třeba v pohádkách Jezerní královna či Zkřížené meče), stále se však pyšní velmi mladistvým vzhledem bez více či méně invazivních úprav na poli estetické medicíny, bez botoxů a výplní. A nestydí se dokonce ukázat bez vrstvy make-upu, což je u mnohých jejích vrstevnic z umělecké branže zcela nemyslitelné.

Na instagramu tato zrzka, co byla naposledy k vidění v seriálu Extraktoři, prozradila svůj trik, jejími slovy „zásadní radu“, kterou dostala ve svých pouhých dvaceti letech od herečky Jany Paulové (69): „Začni se o svůj obličej starat už teď! Používej dobré krémy, odličuj se a pravidelně si dopřávej kosmetiku.“ Slova dámy, jíž byste necelých sedmdesát rozhodně nehádali, si vzala k srdci... a dlouhých třicet let se jí drží.

Video
Video se připravuje ...

Jitka Schneiderová: Kdo na ni doma nejvíc žárlí? Kateřina Štíchová, Lukáš Červený

„Měla jsi pravdu. Držím (zatím bez zásahů) a držím ,nervy' z tlaku společnosti = obličej vez vrásek = na uzdě,“ svěřila se Schneiderová – a aby svá slova jaksepatří zdůraznila, připojila do instastories fotku, co ji zachycuje krátce po kosmetice. Její „nahá“ tvář je rozzářená a kromě pár vrásek kolem očí na ní skutečně není její věk nijak zvlášť poznat. V dnešní době posedlé kultem mládí je pohled na takhle přirozenou ženu příjemným nezvykem!

Fotogalerie
51 fotografií