Sarah Fergusonová si pouhých šest měsíců poté, co podstoupila mastektomii kvůli rakovině prsu, vyslechla minulý měsíc po odstranění mateřských znamének notně mrazivou diagnózu – testy potvrdily, že má zhoubný melanom, což je nejzávažnější forma rakoviny kůže. Okamžitě podstoupila léčbu, která zahrnovala i operaci maligního znaménka a lymfatických uzlin.

To podle všeho pomohlo, jelikož její blízcí pro deník The Sun uvedli, že se aktuálně dozvěděla ten „nejlepší možný výsledek, ve který mohla doufat“. Lékaři podle všeho nádor zachytili v raném stadiu, tedy dříve, než mohl v těle vévodkyně z Yorku napáchat více zla. „Vypadá to, že se nemoc nerozšířila a prognóza je dobrá, ale samozřejmě bude muset do budoucna chodit na pravidelné kontroly.“

Video
Video se připravuje ...

Největší královské skandály Videohub

Jak ona zasvěcená osoba potvrdila, „je to obrovská úleva pro Sarah a celou její rodinu.“ V době, kdy král Karel III. (75) bojuje s blíže nespecifikovaným druhem rakoviny, a princezna Catherine z Walesu (42) se zotavuje po operaci břicha, je totiž o dobré zprávy z královského paláce nouze. Alespoň tedy exmanželce prince Andrewa (64), matce princezen Beatrice (35) a Eugenie (33), se daří lépe!

Fotogalerie
50 fotografií