S novým rokem se Michal David chlubí novou formou! Interpret hitů Nonstop, Decibely lásky nebo Colu, pijeme colu, za tři a půl měsíce shodil 15 kilogramů. V pořadu Showtime na FTV Prima prozradil, jak se mu to podařilo. „Vlastně to není ani dieta, řekl jsem si, že se zbavím všech příloh, cukrů, sacharidů a lepku,“ prozradil zpěvák moderátorce Martině Jandové (54).

„Takže já můžu jíst všechno, jím tučný věci, smetany, sýry, saláty, masa, všechno... i bůček,“ vypočítával. „Čím víc oleje, tím líp totiž. Všichni si myslí, že mají jíst ty light záležitosti, bez tuku, naopak. Všechno tučný. Akorát to nesmíte doplňovat tím pečivem, to je to důležitý. A jsem naprosto spokojený, mám strašně energie,“ libuje si.

Video
Video se připravuje ...

Michal David pokřtil CD: Pochlubil se vnukem, který dost vyrostl! Markéta Reinischová

Na sladké prý nikdy moc nebyl, ale ani v tomto režimu si neodpustí alkohol. „Co mám rád, to je to víno. Ne, že bych byl ožrala nebo notorik, ale mám rád víno k obědu, k večeři. To můžu a je to v pohodě.“ Za jeho proměnou samozřejmě nestojí jenom úprava jídelníčku, ale i pravidelný pohyb - 3x týdně dochází do fitness centra, kde si dává pořádně do těla.

Na hubnutí se dal i proto, že aktuálně chystá novou desku, kterou s kapelou zpěváka Robbieho Williamse (50) a Jamese Blunta (50) natáčí v Londýně a LA, a také hodlá na Tenerife natočit klip k nové písničce. „To jsou takové projekty přede mnou a těším se na ně. Jsem zvědavý, co na to lidi řeknou, protože je to úplně jiný, než jsou u mě zvyklí,“ slibuje muzikant svým fanouškům.

Fotogalerie
68 fotografií