Po návštěvě Itálie, kam zavítali na milánský týden módy, se manželé Kanye West a Bianca Censoriová přesunuli do Paříže. Ubytovali se v luxusním hotelu Ritz a v úterý si vyšli na romantickou večeři. 

Kanye se pro tu příležitost sice opět zahalil od hlavy až k patě, svou ženu ale zase vyslal ven přinejlepším polonahou. Bianca oblékla jen průhledné silonky, lodičky a krátký světlý kožich. 

Za to, že si nezakryla rozkrok, jí teď ale ve Francii hrozí postih! Místní zákony za úmyslně odhalené genitálie ve veřejném prostoru udělují pokutu až 15 tisíc euro (přes 380 tisíc korun), nebo dokonce roční pobyt ve vězení

Francouzské zákony sice nehovoří přímo o nahotě – kvůli ochraně nudistů na místech k tomu určených, podobné obnažování ovšem zahrnují mezi „sexuální projevy“. Článek 222–32 nového trestního zákoníku (platného od 1. března 1994) říká: „Úmyslné předvádění sexuálních projevů před zraky jiných osob na veřejně přístupném místě se trestá odnětím svobody na jeden rok a pokutou sto tisíc franků [€ 15.000].“ 

Není to přitom poprvé, co se Bianca a Kanye dostali do problémů se zákonem kvůli svému nepřekonatelnému exhibicionismu. Do Benátek mají například oba manželé doživotní zákaz, který si vysloužili nahotou a neskrývanou felací na loďce přímo v centru města. 

Video
Video se připravuje ...

Kanye West s Biancou opět budí pohoršení. Profimedia

Fotogalerie
133 fotografií