Slavná kráska, která již nějaký ten pátek randí s fotografem Tomášem Třeštíkem (45), sice sdílela 14. února společnou fotku s partnerem, ze které jsou zjevné jejich vzájemné city, ale zároveň promluvila i o důležitosti sebelásky. Sexy snímek se rozhodla využít k silnému poselství, jelikož, jak sama zdůraznila, „Valentýn není jen o čokoládě a květinách.“„Nikdy nezapomínejte, že pravá láska začíná uvnitř vás,“ apelovala na své příznivce Eva Decastelo.

„V den, kdy se celý svět zahalí do růžové a červené, kdy se všude mluví o lásce k druhým, chci s vámi sdílet myšlenku, která může změnit nejen vášeho Valentýna, ale celý váš život. Láska k sobě je prvním krokem k plnohodnotnému a šťastnému životu. Jak můžeme očekávat, že nás bude milovat někdo jiný, pokud nejsme schopni milovat sami sebe?“ ptala se Decastelo.

Video
Video se připravuje ...

Rozvedená Decastelo: Společné bydlení s přítelem Třeštíkem se nekoná! 

Zmínila i několik způsobů, jak se k této sebelásce dopracovat - podle ní je především důležité přijmout sama sebe, naučit se odpouštět, obklopit se pozitivními a podporujícími lidmi, dělat, co člověka baví, a také se naučit říkat „ne“. A s tím musejí všichni souhlasit - a také souhlasí! „Pravdu máš,“ napsala Evě například Vendula Pizingerová (51), zatímco Evin partner Třeštík jí jednoduše poslal srdíčko.

Tento snímek mimochodem ze sociálních sítí Decastelo během čtyřiadvaceti hodin zmizel. Pokud ho stáhla sama, je to škoda - nejenom, že neměla důvod se stydět, ale i v minulosti ukázala ze svého těla mnohem více než na této černobílé momentce. Je však možné, že „pobouřila“ někoho z uživatelů této platformy a dotyčný pak fotku nahlásil jako obsahově závadnou. Což je možná škoda ještě větší, jelikož šlo v podstatě o cudný záběr. Neukázala nic navíc...

Fotogalerie
55 fotografií