Honza se nikdy netajil, že je velkým fanouškem amerických seriálů, jako jsou Dallas či Krok za krokem. V létě se dokonce s partnerem Lukášem Rejmonem (38) vydali do domu, kde se seriál Dallas natáčel, a pár dní v něm bydleli. Proto Lukáš vymyslel k jeho včerejším narozeninám speciální dárek.

Noční překvapení

„Bylo těžké pro Honzu vymyslet něco originálního, protože co chce, to si koupí. Takže mě napadlo oslovit světové osobnosti, které má rád, ať mi pro něho nahrají přání. A každý den jsem mu hned vždy po půlnoci jedno ukázal,“ prozradil Rejmon. K videím přišel přes známého v Los Angeles, který zastupuje různé slavné osobnosti. „Díkybohu mě dokázal propojit se spoustou oblíbených hrdinů, které Honza miluje. Vybíral jsem jeho největší oblíbence z filmů a seriálů. Bohužel se mi nepodařilo propojit s Danielem Radcliffem, který hraje Harryho Pottera,“ svěřil Lukáš s tím, že to by byl pro jeho partnera ten největší zážitek.

Sue Ellen

I tak byl Honza v sedmém nebi. „Když jsem dostal první přání, čekal jsem nějakého gratulanta z Česka. Nikdy by mě nenapadlo, že to bude herečka z mého oblíbeného seriálu Krok za krokem Christine Lakinová, kterou u nás dabovala Lucka Vondráčková,“ svěřil Blesku Bendig. „Když jsem pak její video zveřejnil na svém Instagramu, napsala mi tam, jestli mi gratulace udělala radost...“ přiznal Honza dojatě.

Asi největší radost mu udělala Linda Grayová (83) ze seriálu Dallas. „Sue Ellen mám moc rád a i při mém pobytu na ranči Southfork v Dallasu mi tamější personál říkal, že je to super ženská,“ prozradil zpěvák.

Velký narozeninový koncert

Jinak ale Honza své kulatiny, které měl na Valentýna, neslavil. Velkou párty totiž bude mít spolu s fanoušky až v sobotu 16. března, kde si v pražské hale O2 universum nadělil velký koncert. Tam mu budou s písní gratulovat např. Rytmus (47), Michal David (63), Monika Bagárová (29) a mnoho dalších.

Video
Video se připravuje ...

Bendig vyprodal Karlín: O nervozitě před koncertem i splněném snu David Turek, Elmer Carvalho

Fotogalerie
55 fotografií