Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Nemotorný zloděj při útěku z místa činu spadl do bazénu: Nepovedený úprk zachytil policejní dron!

Autor: rc - 
14. února 2024
19:19

Po sociálních sítích začaly kolovat záběry, které zachytil policejní dron na prominentní adrese Beverly Hills 90210. Na videu ze 6. ledna letošního roku je vidět zloděj, který prchá oknem z domu a následně se snaží vylézt na žebřík. Nicméně jeho zběsilý útěk z místa činu skončil fiaskem. Zloděj ze žebříku spadl přímo do bazénu.

Policisté z oddělení Beverly Hills o víkendu na svém účtu na sociální síti Instagram sdíleli video, které si získalo velkou pozornost široké veřejnosti. Na videu je vidět zloděj, který se snažil uprchnout z domu, který právě vyloupil. Dům se nachází na známé adrese Beverly Hills 90210. Nicméně jeho útěk nedopadl dobře. Zloděj nejdříve vylezl oknem ven a pak se vydal na žebřík, po kterém se snažil vyšplhat na střechu. Ovšem to se mu nepodařilo, jelikož z žebříku spadl přímo do bazénu. Navíc celé jeho počínání natočil policejní dron.

Video bylo natočeno již 6. ledna, ovšem policisté ho sdíleli až nyní. Následně policisté zloděje identifikovali jako šestatřicetiletého Davida Verduna, kterého zatkli a obvinili z vloupání.

Video  Zloděj vykradl dům v Beverly Hills. Při útěku spadl do bazénu.  - instagram/bhpd_90210
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání