Děti Kate a Williama si užívají o poznání volnější výchovu, než jak tomu bylo u budoucích králů a královen z generací minulých. I tak je ale disciplína velkým tématem a děti musí poslouchat mnohem víc, než malí „běžní smrtelníci“.

Jak prozradil zdroj z okolí rodiny pro the Sun, existuje věc, která je v domácnosti Williama a Kate striktně zapovězena – a tou je křičení nebo jakékoli zvyšování hlasu. „Křik nepřipadá v úvahu. Když děti byť jen náznakem zvýší jeden na druhého hlas, vezmou si je rodiče stranou,“ uvedl zdroj. 

Kate i William jsou ovšem fanoušky tzv. respektující výchovy, takže nemůže být ani řeč o tom, že by své ratolesti poslali kamsi do kouta na hanbu nebo klečet na hrách. Místo toho si je jeden z rodičů – ať už máma, nebo táta – posadí na „povídací gauč“ a celou situaci s nimi v klidu rozeberou. 

„Kate nebo William je odvedou pryč z místa hádky a v klidu si s nimi promluví. Vysvětlí jim, co se děje, nastíní důsledky, ale nikdy na ně nekřičí,“ popsal zdroj. Zákaz zvyšování hlasu se totiž netýká pouze dětí, ale i rodičů. „Jde o to, že namísto toho, aby děti zůstaly samy se svými myšlenkami a pocity, mají k dispozici rodiče, který je s nimi probere,“ vysvětlil informátor. 

Video
Video se připravuje ...

Jak se Kate Middletonová inspiruje stylem princezny Diany? Youtube.com_Royal Fashion Tube/BPŽ

Fotogalerie
83 fotografií