Minimum podmínek a flexibilita, díky níž lze napsat scénář přesně na míru, to jsou hlavní plusy podobných úvěrových produktů. Kolik si můžete půjčit a na jak dlouho? Řeč čísel je nápovědou pro všechny zájemce, kteří budou mít jasno už na první pohled.

Vyberte si z různých částek

Jak velký obnos je ve hře? Malá půjčka se umí přizpůsobit, velmi dobře totiž ví, že životní příběhy mohou být hodně pestré a není na ně připravený žádný univerzální recept. Může pomoci velmi efektivně a rychle, neptá se na detaily a velmi dobře ví, že čas je drahý. Osobní jednání není nutností, vše podstatné se totiž odehraje v online prostoru. Na začátku je krátký formulář, v němž se stačí představit a doplnit základní údaje.

  • 1 000 Kč je minimální částka, menší si už takto půjčit nelze. Bude stačit na mobilní paušál?
  • 30 000 Kč je maximální obnos, který je ve hře. Aktuální výdaje mohou být velmi různorodé.
  • Lhůta splatnosti může vypadat opravdu různě. Začíná na 10 a končí na 30 kalendářních dnech.

Neúčelový produkt je připraven

Musíte někde dokládat, proč si vlastně půjčujete peníze? Půjčka 10000 se na nic podobného opravdu neptá. Důvody o ničem nerozhodují, tento produkt je totiž neúčelový a nebude mít zájem zjišťovat podrobnosti. Velkou výhodou také je, že schvalovací proces nekončí v pátek odpoledne, aby znovu začal až v pondělí. Nezastaví se ani během víkendů, takže odpověď na žádost o půjčku bude velice rychlá. Menší finanční injekce je připravena každý den, a to včetně státních svátků. Je jen na vás, kdy se rozhodnete vyplnit všechny potřebné údaje a přihlásit se o slovo!