S Markem se v roce 2018 ve StarDance probojovala až do finále a odnesli si stříbro. Tehdy byla Pavla plnějších tvarů, ale rytmus v těle nezapřela. Po tanečním parketu poskakovala jako kamzík. 

Když jsme dostali nabídku, zda bychom znovu vystoupili s Pavlou Tomicovou na plese, tak jsem jí hned volal a zeptal jsem se, zda do toho pět let od StarDance půjde. Dostal jsem velmi pozitivní odpověď: to je jasný, a kdy jindy než teď, jsem v nejlepší kondici a mám chuť tancovat, tak jdeme do toho,“ svěřil se Dědík super.cz

Video
Video se připravuje ...

Tomicová z StarDance: Už nosím o dvě čísla menší oblečení! Luboš Procházka, Jan Jedlička

Na sociální síti se pochlubil, jak jim to během tréninků jde a Tomicová šokovala štíhlou postavou v odvážných šatičkách. 

Z České televize jsme si už nemohli šaty vypůjčit z důvodu, že jsou asi o tři až čtyři velikosti větší než Pavlina současná velikost. Vyřešili jsme to jednoduchým způsobem. V taneční škole máme pár kusů šatů na půjčení, ve kterých tancují profesionální dvacetileté tanečnice, a Pavla se nejdříve zdráhala, ale šaty jí padly, jako by byly ušité pro ni,“ pochlubil se Marek. 

Fotogalerie
38 fotografií