Na první pohled působili jako šťastná rodina. Jen krátce po narození nejmladšího synka Matěje (2) ale v létě 2022 manželé Vítovi oznámili, že se rozvádí! Podle informací deníku Aha! tátu rodiny pobláznila dcera herce Vladimíra Kratiny (71) Dominika (30).

„Není to hezké a asi to nebude hezké do doby, než děti odrostou. Když se dva lidi nedokážou domluvit, tak to prostě nejde,“ posteskla si Iveta v novém rozhovoru pro eXtra.cz. Kromě nejmladšího Matěje mají (brzy již ex-) manželé ještě společnou dceru Anetku (9). Jaroslav má z předchozího vztahu ještě syna Adama (18), na jehož výchově se moderátorka taktéž podílela. Za Jaroslava Víta se provdala v roce 2011, nevlastní maminkou tak Adamovi byla po většinu jeho života, dlouhých 11 let. 

Video
Video se připravuje ...

Další rána pro rozvádějící se Vítovou: Konec na Nově?! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

„Děti nejsou v pohodě!“

„Děti nejsou v pohodě, každý rozchod rodičů je špatný. Na těch dětech se to samozřejmě podepisuje, a jestli se ptáte na můj názor, já si myslím, že by se to na nich podepisovat nemělo, měly by zůstat v prostředí, ve kterém jsou zvyklé, kde fungovaly a kde to funguje,“ ulevila si Lutovská na adresu střídavé péče potomků, kterou jim naordinoval soud. Celá soudní přenice se navíc vleče už strašně dlouho. 

Fanouškem „střídavky“ Lutovská rozhodně není. „Dnešní doba je ale bohužel jiná a dnešní soudy řeší spoustu věcí podle svého uvážení, ale neřeší konkrétní situace, což si myslím, že není úplně dobře, ale samozřejmě do toho já mluvit nemůžu a ani vlastně nechci. Prostě nějak to je, nějak to bude, nějak si to musí sednout, nesednout, prostě to chce všechno čas,“ rozpovídala se smutně. 

Děti jsou oběti

Fakt, že se celá záležitost podepisuje hlavně na dětech, Lutovská jakožto empatická máma nedokáže snadno překousnout. „Bohužel, ty děti jsou vlastně takovými oběťmi, protože se musí respektovat, že to někdo prostě rozhodne, a když to ti rodiče neumějí, tak je to pak o to těžší, ale dějí se i horší věci,“ svěřila se.

Chtěla by nového chlapa!

Při tom všem kolotoči kolem péče o děti a soudů už moderátorka pomalu ale jistě začíná vyhlížet nového muže. „Já se na to popravdě těším,“ prozradila s tím, že mají nápadníci dveře otevřené. 

Nic ale nemíní lámat přes koleno. „Samozřejmě to není to hlavní v mém životě, teď jsem opravdu hlavně ta máma, ale nechci být prostě do devadesáti jen mámou a umřít sama, takže doufám, že to hezký přijde a určitě to přijde,“ těší se na dalšího partnera.

Video
Video se připravuje ...

Iveta Vítová Lutovská: Rozvodová bitva je na spadnutí! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Fotogalerie
89 fotografií