Iveta se netají tím, že to rozhodně nebude jednoduché, ale naopak čeká pořádnou rozvodovou bitvu.

Kdybychom byli schopní se domluvit, tak už by vše bylo vyřešené. Čím dál častěji zjišťuji, že vůbec nevím, s kým jsem ty roky žila. Vím, že to bude nepříjemné a bolestivé, ale cítím se silná a jdu do toho,“ svěřila se Blesku Vítová, která se s manželem rozvádí po 11 letech. Vít se totiž zakoukal do Dominiky (30), dcery Vladimíra Kratiny (71), která se rovněž rozvádí.

Věcí, na čem to vázne, je tam hodně, už je to víc jak rok a první stání máme v květnu. Moc bych si přála, aby vše už bylo za námi, ale nevidím to na rychlý konec,“ dodala blondýnka, která konečně vypadá odpočatě. Nervové vypětí a strach, jak zvládne péči o dvě malé děti, ji připravily o kila. Působila proto velmi pohuble. 

Video
Video se připravuje ...

Zoufalá Iveta Vítová: Kvůli rozvodu se nevrátí na Novu! Manžel se odstěhoval za jinou? Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Teď už ale zase nabírá, díky novému příteli.

Vítová je stále na mateřské dovolené a návrat na Novu je v nedohlednu. „Do večerního zpravodajství se už asi nevrátím. Abych odcházela do práce, když dcera přichází ze školy, je nemožné. Chtěla bych se časem domluvit na zkráceném úvazku v jiné relaci,“ překvapila moderátorka, která od roku 2012 uváděla zprávy na Nově. Ty opustila 11. června 2021, když odcházela na mateřskou, a na konci července přivedla na svět syna Matěje.

Fajn vztah s vdovcem

„S radostí přiznávám, že přibírám a jsem zpět na své váze. Mám vedle sebe člověka, který mi pomáhá a je mi velkou psychickou oporou. Nechci mluvit o vztahu, ale je to blízké přátelství,“ přiznala Iveta, která ve školce, kam chodí její dcera Anetka (9), poznala sympatického muže, který ji po roce samoty vlil novou energii do žil.

S ještě stále vdanou moderátorkou jezdí na výlety a vyskytuje se často i u ní doma. A Iveta nezastírá, že je jí jeho přítomnost velmi příjemná. Její nový přítel je totiž vdovec, který se stará o dva syny.

Starší Vojtěch (9) dokonce chodí s moderátorčinou dcerou do jedné třídy. „S přítelem neplánuji nějakou budoucnost. Nehodlám se nikam stěhovat, ani se vdávat a ani svým dětem pořizovat sourozence. Jsme spolu, protože je nám takhle fajn a to je vše,“ dodává moderátorka.

Fotogalerie
40 fotografií