Půvabné Ivetě Lutovské-Vítové se po dlouhých jedenácti letech rozpadlo manželství s Jaroslavem Vítem (46) a aktuálně se s ním rozvádí. Partneři se rozešli jen krátce po narození jejich druhého dítěte, syna Matěje, jenž přišel na svět loni v červenci. Podle informací Aha! za koncem jejich vztahu nejspíše stojí jiná žena –⁠ krásná Dominika (29), dcera známého herce Vladimíra Kratiny (70), co je o deset let mladší než slavná plavovláska známá z televizních obrazovek coby moderátorka zpráv na Nově.

Financí teď zřejmě nemá bývalá Misska na rozdávání, jelikož veřejně rozprodávala oblečení svých dětí, které už nebudou potřebovat. „Každá kačka se teď hodí,“ napsala na sociální síť u seznamu těchto nepotřebných věcí zároveň s poznámkou, že se bude brzy stěhovat. A na počátku srpna k tomu skutečně došlo! Na instagramu sdílela fotku, na níž pózuje jak s Matějem (1), tak i se starší dcerkou Anetou (8) na schodech svého nového bydla. „New life,“ doplnila ke snímku anglická slovíčka znamenající „nový život“.

Video
Video se připravuje ...

V září 2011 se Miss Iveta Lutovská provdala: Tehdy bylo ještě vše zalité sluncem! David Malík

Nyní sdílela další snímek, jímž tato čerstvá samoživitelka dokumentuje, jak se i se svou drobotinou zabydluje. „Anetky pokojík ještě není vybavený, ale to nejdůležitější už tam má –⁠ přivezla si svoje barbíny. Škoda jen, že je tenhle malý škodič dlouho nenechá hezky srovnané,“ napsala k rozkošné momentce, na níž Matěj skutečně úřaduje v růžovém domečku pro plastové panenky s nálepkou společnosti Mattel. Naštěstí jsou obě Ivetiny ratolesti v takovém věku, že z drama, jímž prochází jejich maminka, ještě nemají těžkou hlavu...

Fotogalerie
39 fotografií