Iveta s dětmi od manžela, který jí byl opakovaně nevěrný, odešla loni na jaře. Na hypotéku si vzala novostavbu, aby dceři Anetě (10) a synovi Matějovi (2) zajistila důstojné bydlení a hlavně blízko školu.

Na Vánoce se moc těšila, protože byli spolu a navíc přijeli její rodiče. „Už máme výzdobu, věnec a moc se s Anetkou těšíme na pečení cukroví. Štědrý večer bude klasicky tradiční a uvidíme, co Ježíšek přinese,“ svěřila se před Vánoci Blesku Vítová, která se obává konce roku.

Video
Video se připravuje ...

Moderátorka Novy Iveta Vítová: Rozvod se táhne a mám finanční problémy! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

„Dle dohody, která je daná, předpokládám, že další víkend, na který připadá Silvestr, bude mít děti u sebe tatínek. Dál to nechci rozebírat, vše řeší soud a jde o děti. Doufám, že sama nebudu,“ řekla Iveta s tím, že dohodnout se s tatínkem dětí není zrovna jednoduché.

Už jejich stání u soudu jsou pro moderátorku vyčerpávající. „Pořád čekáme. Každá věc navazuje na další věc, a když se to někde zasekne, odvolá, nebo vrátí, tak se to tím prodlužuje. Myslím, že budeme oba šťastní, až to skončí. Dohodnout se bohužel nedokážeme, proto jsme skončili u soudu. Doufáme, že to někdo vyřeší za nás, protože my to nezvládneme,“ řekla Blesku Iveta, která s dcerou vyrazila na víkend do Špindlerova Mlýna, kde nejenom lyžovaly, ale i se prohřívaly ve spa v hotelu Horal.

Fotogalerie
62 fotografií