Představitelka hlavní role, Anna Fialová (28), je za příležitost zahrát si slavnou zpěvačku ráda, ale přiznává, že poslední, třetí série pro ni nebyla vůbec jednoduchá. „Pro mě to byla jedna z nejzásadnějších hereckých prací, takže to byla jízda. Jsem ale upřímně ráda, že už končíme. Poslední série byla náročná,“ konstatuje herečka.

Příběh totiž diváky tentokrát zavede do období, kdy se život Ivety Bartošové dramaticky proměnil. Alkohol a prášky ji měnily v trosku, která se dokonce musela soudit o svého jediného, milovaného syna.

Dojatá z Karla

Fialová promluvila také o spolupráci s Karlem Šimkem, který Artura Štaidla v Ivetě ztvárnil. „Je výborný a kolikrát mě dojímá, jak to celé prožil. Myslím, že to pro kluka jeho věku, který se jako neherec musí do těchto situací pouštět, muselo být také náročné,“ míní Fialová. 

Souboj s osudem

Skutečný Artur, ze kterého je dnes již dospělý muž, se na plac přišel osobně podívat! „Třetí série je zejména o vztahu Ivety se synem. Zaměřujeme se na její snahu poprat se s osudem a boj o vlastní důstojnost. Tato témata jsou v zakončení naší série velmi silná a scenáristou i skvěle napsaná,“ říká kreativní producent Voyo Matěj Podzimek.

Tragický osud popové ikony

Iveta Bartošová byla velice populární a hned třikrát se stala Zlatou slavicí. Měla ale velmi těžký osud, který 29. dubna 2014 neunesla a rozhodla se ukončit život. Pod kola vlaku skočila jen kousek od svého domu v pražské Uhříněvsi, v den narozenin jejího druhého manžela Josefa Rychtáře (65). Toho v třetí sérii Ivety hraje David Prachař (65).

Video
Video se připravuje ...

Kulový Blesk: Pokračování Ivety sklízí chválu. Kdo se v seriálu objeví? pdc, klb, Marek

Fotogalerie
47 fotografií