Moderátorka Lucie Ptáčková, ještě donedávna známá jako Hrdličková, koncem srpna oznámila na sociální síti nádhernou zprávu: po dvou potratech, třech operacích a spolupráci se dvěma klinikami reprodukční medicíny se jí konečně podařilo otěhotnět. Její „vymodlený mini ptáček“ před několika dny přišel na svět – a pyšná maminka se s tím pochlubila i na sociální síti.

A odhalila i jméno, jaké pro svůj malý poklad s mužem vybrali. „5 dní s Teodorem. 4 zhmotněný kila všeho, co jsme si přáli. Živote, děkuju, že 1 + 1 se fakt rovná 3,“ napsala plavovlasá moderátorka s neskrývaným dojetím k nádherné momentce, na níž je částečně vidět miminko – a také ruce jak Lucie, tak i jejího manžela, které děťátko drží za prst.

Video
Video se připravuje ...

Libor Bouček popsal porod dcery! A omluva personálu z nemocnice. Reinischová, Kristl

Rok 2023 se zkrátka Lucii vydařil... „Náročnej rok plnej naděje přetavený v zázrak, kterýho si nikdy nepřestanu vážit,“ uvedla ostatně sama u své novoroční bilance. A vstup do roku 2024 nemohl být krásnější. U snímku, co skutečně bere za srdce, se to jenom hemží gratulacemi nejenom od příznivců sympatické Lucie, ale i od kolegů a kolegyň, s nimiž se donedávna potkávala na chodbách FTV Primy.

Gratuluji!! Hodně zdraví a štěstí, dlouhatánský život se šťastnou mámou a tátou!!!!“ napsala jí třeba moderátorka Klára Doležalová (50). Lucko, ze srdce ti gratuluju a přeju ti to. Užívej si to, všichni tři!“ přidala se i Gabriela Lašková (33). Nadšením nešetřily ani moderátorky Martina Jandová (54), Sandra Pospíšilová (38) či herečka Sara Sandeva (26), která je aktuálně k vidění na Primě v krimiseriálu Na vlnách Jadranu.
Fotogalerie
32 fotografií