„Odbourávám svůj iracionální strach, že život funguje tak, že se věci můžou zakřiknout. Pokud všechno dobře dopadne, v zimě přiletí náš vymodlenej mini ptáček,“ napsala na sociální síť moderátorka CNN Prima News Lucie Ptáčková a zároveň otevřela téma neplodnosti, které je v naší společnosti z nějakého důvodu stále tak trochu tabuizované.

„Při naší (ne)plodný cestě jsme zjistili, jak moc v tom nejsme sami, ale jak málo se o tom mluví. Brzy a postupně. Vy, co pořád bojujete a ten proces vám třeba zrovna teď láme srdce, stejně jako ho lámal nám… držte se. To slunce tam někde je,“ ujišťovala Lucie všechny, co si procházejí stejným trápením, které u ní za pár měsíců skončí happy endem.

Jak sympatická blondýnka upřesnila, během svého snažení o děťátko prodělala 2 ztráty, tedy potraty, podstoupila 3 operace a navštívila 2 kliniky reprodukční medicíny. „Odečítám ještě všechny naše nervy a víc jak dva roky života. A přičítám nekonečno lásky a taky hodně trpělivosti, tu jsem ze sebe spolu s nadějí občas dolovala jen těžko,“ odhalila světu.

Video
Video se připravuje ...

Zprávařka Lašková s manželem slaví 10 let: Spor o třetí dítě! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Nikoho nejspíš nepřekvapí, že se jí pod tímto přiznáním (a fotkou, na níž hraje prim její těhotenské bříško) záhy objevila celá řada gratulací. Nejenom od fanoušků, ale i od kolegyní z branže.

„Lucko! Tak strašně moc ti to přeju! Hodně štěstí, zdraví, sil a hodně hranolek!“ reagovala například bývalá Misska a moderátorka Gabriela Lašková (33). Svým lajkem ji ale podpořily i moderátorky Martina Jandová (53), Sandra Pospíšilová (37), Eva Perkausová (29) a další tváře známé z Primy.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Lucie Ptáčková (@lucieptack)

Fotogalerie
26 fotografií